שאלות וחפירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

התחלנו לשקול ברצינות להתחיל לבדוק מה לא עובד אצלנו.

אולי תוכלו להאיר את עיניי - מאיפה מתחילים? למי הולכים? איך יודעים למי הולכים? במה כרוך התהליך?

עלי לציין שאנחנו דתיים, משהי יכולה לספר מניסיונה מה קורה עם בדיקת זרע? הבנתי שמחכים קצת או משהו כזה. לא ברור לי בדיוק מה הפרוצדורה.

תודה!
    ובשמחות אצל כולן...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה וברוכה הבאה לשהות קצרה!
    אנחנו גם מסורתיים ושומרים נידה והכל כמו שצריך.
    ראשית את צריכה לפנות לרופא לבצע בדיקת דם של פרופיל הורמונאלי, זאת בדיקת שבודקת את ההורמונים של הריון בגוף, את הבסיס.
    לאחר מכן (מה שאני עשיתי בהתחלה) עשיתי חודש אחרי חודש בדיקת דם על מנת לבדוק האם מתרחש בוודאות ביוץ (עזבי שאני בסוף פוליצסטית, אבל זה כבר סיפור אחר).
    אחרי שבודקים שאצלך הכל תקין בעזרת ה' ואתם רוצים לבדוק את הבעל , אני יכולה לומר שאצלנו בהתחלה היו המון התלבטיות...
    הבנתי שיש קונדום הלכתי - קונדום שיש בו חור על מנת שלא יהיה זרע לבטלה וגם יהיה דוגמית. יש גם נשים שהולכות מיד לאחר קיטם יחסי מין להיבדק. אנחנו אישית קיבלנו התר מרב - היום הרבנים מודעים למצב וכמעט בכל המקרים נותנים התר לגבר....
    ומכאן - עולים מעלה מעלה....שיהיה בהצלחה!!
  • אה ושכחתי להוסיף שמאחר ואת טובלת במקווה יכולים להמליץ לך על מעקב זקיקים בשביל לראות אם את לא מפספסת את הביוץ בזמן ה 7 נקיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה