היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שוב הייתי בבדיקות הרירית עדיין לא העבה מספיק 5.8 ואם לא נגיע לפחות ל-6 לא תהיה החזרה אוףףף איזה מתח
7 תגובות
עמוד 1
באמת מותח.. נסי להירגע, להיעזר בכל מה שאת יודעת שעוזר לך לדמיין איך את מזרימה לשםממחשבות חיוביות, דם וחומרי הזנה. אני מאמינה שזה עוזר ניסית דיקור? בהצלחההה
לא לא ניסיתי, אני בהחלט מנסה לחשוב חיובי...הרופאה המקסימה שלי מעודדת אותי מאוד, יאללה שתגיע כבר שעה של טלפון
באיזה יום את מהמחזור?
ליטלילי
כבר 14 יום
את מקבלת תמיכה לרירית? אצלי למשל לקחתי פעם אחת תמיכה וזה ממש עזר לעיבוי הרירית... בכל מקרה אני מאמינה בעזרת ה' שהרירית כן תגיע ל 6... קטן עלייך :))
בהצלחה
התקשרו????
ליטלילי
כן שלחו אותי לבדיקות ביום ראשון עכשיו אני במתח שמה אבייץ לפני והם לא ידעו מתי. אני לא מקבלת כלום לרירית אמנרו לי הליך טבעי עד הביוץ כלום.