אחד הרגעים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוזמנתי לשעה שמונה ונכנסתי בשעה תשע ורבע!
    זאת הייתה אחת ההמתנות הארוכות ומורטות עצבים שהיו לי...
    כשנכנסו אני ובעלי לחדר החזקתי אצבעות בידיים וברגליים, התפללתי חזק חזק לכל מי ששומע
    והדמעות פשוט זלגו, לא הפסיקו לזלוג. בעלי מחזיק לי את היד מצד אחד והטכנאית מרגיעה
    מצד שני ואני פשוט לא מצליחה להירגע, מפחדת, לחוצה ומתרגשת ממה שאני הולכת לראות (ולא להבין) בעוד ממש דקה...
    ואז הגיע הרגע, היא נכנסת פנימה ואני רואה תמונה בשחור לבן בטלויזיה שמולי.
    מה זה אומר? מה את מחפשת? יש שם משהו שאמור להראות כמו דופק?
    ואני לוחצת לבעלי את היד חזק חזק, נו שתגיד כבר משהו!
    ואז היא מחייכת ואומרת, את רואה את העיגול השחור הגדול? ואני עונה שכן, ואת רואה את היהלום שבפנים? ואני שואלת, איזה יהלום?@!&:! והיא מצביעה עם העכבר ואומרת, זה שכאן!
    ואז ראיתי אותו, את הדופק, הוא פעם ככ מהר! זה היה רגע מרגש כ״כ, ושוב פעם בכי, אבל הפעם אלה דמעות של שמחה! אני לא מאמינה, גם את המשוכה הזו עברנו! חיכינו לרגע הזה
    שנתיים וחצי- והנה הוא הגיע!

הרגע הזה כ״כ מיוחד ולעומתו כל הדרך הקשה שעברנו מתגמדת.

שולחת לכולן חיזוקים חיוביים ולא לדאוג, לבסוף כל אחת מאיתנו תזכה להיות אמא !

Boten
9 תגובות
עמוד 1
  • וואו אהובה איך מרגש!!!! אני כל כך שמחה בשבילך ובשביל בעלך. בשביל סיפורים כאלה אני מרגישה ששווה כל מה שאני עוברת....

הרבה הצלחה בהמשך ועכשיו הגיע השלב שכבר אפשר להתחיל להנות...

הרבה חיבוקים!

לילך
  • מרגשת אחת!!!שמחה כל כך בשבילך!!אושר אמיתי!!!

בקרוב לכולנו ושנשמע רק בשורות טובות
  • תודה בננות, בקרוב מאוד מאוד אצלכן

Boten
  • איזו התרגשות... כששמעתי פעם ראשונה את הדופק של הבן שלי זה גם היה אחרי הרבה נסיונוצ וטיפולים. מייד נפלטה לי צעקת התרגשות לבעלי והטכנאית ה"רגישה" עשתה לי- שששששש בנזיפה
  • מזל טוב יקירתי הבאת לי הרבה התרגשות, שמרי טוב על היהלום שלך
  • איזה יופי!
    המשך תקין ומשעמם :)
  • מרגששששש

מזל טוב!!!

ליטלילי

• איזה מרגש!!!
    שיהיה המון המון מזל טוב הרבה הצלחה ושימשיך תקין קל ובעיקר בריא!
  • יקירתי, ריגשת אותי מאוד!!
    איזה כייף לשמוע, פשוט אושר!
    יש לציין שלי יש עוד זמן...עד אז אשתגע

שיהיה המשך תקין ומשעמם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה