היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מאמינה שאני כותבת לכן אני רועדת ואפילו דומעת סוף סוף אחרי 4 הזרעות 3 סיבובים ושנתיים וחצי של ציפיה היא הגיעה,הבטא המהממת שלי 364!!!! מקווה ומצפה ליום ראשון לבדוק הכפלה.
שולחת לכן פווווווווווווו מטורףףףףף של אושר,תקווה ורק בשורות טובות לכולנו אמן!!!
14 תגובות
עמוד 1
וואי בשעה טובה !!!!!!!!!!!!
מזל טווווווב
יווווווווווו איזה יופיייייי מרגשששששששש
איזה בטא מהממתתתתתתת
בשעה טובה!
מתרגשת בשבילך!!
יש פה גל טוב.....!!!
בשורות טובות.. בשורות טובותתתתת
ליטלילי
יווווווווווו איזה יופיייייי מרגשששששששש
איזה בטא מהממתתתתתתת
בשעה טובה!
מתרגשת בשבילך!!
יש פה גל טוב.....!!!
בשורות טובות.. בשורות טובותתתתת
ליטלילי
מזל טוב!!!!!!!
איזה יופי, בשעה טובה!! מי שנכנס אדר מרבים בשמחה - החודש בעזרת ה' כל הפווורום הזה יקלט, אמן!!!
מזל טוב! בשעה טובה ומוצלחת
תודה אהובות בקרוב לכולן אמן!!!!!! אין ספק שנכנסתי לפורום הנכון!!אוהבת אתכן תודה!!
בשעה טובה ומוצלחת!!! שיהיה המשך היריון תקין קל משעמם ובעיקר בריא! תעדכניי
יאוווווו איזהההה כיף בשעה טובה...אני מאוד שמחה תהני ושהיה לך הריון קל תקין ומהנה
בשעה טובההההה
היי, לא היה לי זמן להגיב בסופ"ש מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!