שק בלי כלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לפי חישוב יבש אני אמורה להיות עכשיו בשבוע 5+3, אבל בגלל שיש לי מחזורים של 33 יום ולא 28 יום אני כנראה רק בשבוע 4 וקצת. הבטא שלי בשבת בלילה הייתה 1267 וביום שני כבר הייתה 2372. היום הלכתי לרופא שלי כי חזרו לי הכאבים. לפי האולטראסאונד יש לי שק בתוך הרחם, אבל אין בו עדיין כלום ובשבוע חמש פלוס שלושה ימים כבר צריך להיות, הוא אומר שזה ממצא שמתאים לשבוע ארבע ורוצה שאחזור על הבטא ביום ראשון לראות שחצתה את קו העשרת אלפים. הוא אומר שבגלל שהמחזורים שלי ארוכים תמיד ולא של 28 יום אז אין מה לדאוג, אבל הווסת האחרונה הייתה ב20.1 ואני מודאגת...
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שיש מקום לדאגה.
    אולי החישוב אינו נכון ואת בשבוע יותר מוקדם.
    אולי הביוץ היה מאוחר.
    העיקר שרואים שק והוא בתוך הרחם..

אצלי בבדיקה הראשונה ראו רק שק, וכמיטב ידיעתי זה הגיוני בשבוע מוקדם.
    תעשי שוב בטא תבדקי הכפלה..
    וכמיטב ידיעתי משבוע 6+ רואים דופק

אל תדאגי בעז"ה הכל יהיה בסדר ותקין.
  • תודה, זה גם מה שאני חושבת.
    אני יודעת בוודאות שיש לי מחזורים של 33-34 יום, כלומר אני ממש לא מבייצת ביום ה-14
  • אז יכול להיות שזה זה.
    חכי לבדיקה ..
    תמיד החשש זה שלא רואים דופק וזה מוקדם וכדומה.
    יגיע הרגע שתראי ותהני ותתרגשי אל תדאגי.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • אז יכול להיות שזה זה.
    חכי לבדיקה ..
    תמיד החשש זה שלא רואים דופק וזה מוקדם וכדומה.
    יגיע הרגע שתראי ותהני ותתרגשי אל תדאגי.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • שיהיה לך בהצלחה,מחזיקה אצבעות
    תעדכני!
  • הכל פתוח, לבוא בטוב
    חשיבה חיובית ואמונה
    תבקשי בהדלקת נרות

ובהצלחה!!!!!!

• הכל פתוח, לבוא בטוב
    חשיבה חיובית ואמונה
    תבקשי בהדלקת נרות

ובהצלחה!!!!!!

• לדעתי אין מקום לדאגה אצלי הייתה בטא מעל עשרת אלפים וראו רק שק ללא עובר הייתי בחרדה חבל על הזמן היום הוא בן שלושה חודשים כפרות555555
  • יש מיקרים שלא רואים כלום בשק עד שבוע 6 ואף 7..סבלנות ואני מקווה שבפעם הבאה יראו שם עובר..בהצלחה
  • גם אצלי בהריון השני היה ככה וראו דופק ממש ממש מאוחר - סביב שבוע 8.
    תחשבי חיובי.
  • תודה בנות,
    ממש עזרתן לי. אני קודם כל מנסה לחשוב חיובי וגם מזכירה לעצמי שאם חלילה יש הפלה בשלב כזה, אז יש לכך סיבה, שמשהו לא התפתח כראוי
  • התוצאות של הבטא חזרו - 17,729. הרופא אומר שזה מצוין :)

הוא רוצה שאגיע אליו לאולטראסאונד נוסף ביום ראשון הבא. אבל אני תוהה האם זה מוקדם מדי עדיין, מכיוון שכבר הבנו שיש לי מחזורים ארוכים ושאף על פי שאני אמורה להיות אז בשבוע 6+6, אני בעצם אהיה ממש בתחילת שבוע 6...

בטח עוד לא יהיה דופק והוא סתם ילחיץ אותי שוב לא?
  • אם הזמין אותך לשבוע הבא הוא כנראה יודע למה
    ואיזה יופי שיצאו תוצאות טובות!

• איזה כיף לקרוא.
    שימשיך קל ותקין
  • יש לי ילד בן 6 וחצי שכשהייתי איתו בשבוע 6+1 הטכנאית רנטגן אמרה לי שכרגע ההריון נראה יותר לא תקין מתקין.

ומה שקרה זה פשוט ביוץ מאוחר (תיקנו לי אח"כ את גיל ההריון ב10 ימים).

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • איזה יופי שהבטא תקינה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה