-
לגזור - פה בישראל הוראות מה"ב לא לגזור לפני 6 שבועות
להבריש - אצלי היה להם שיער אז מהתחלה
חלב שאוב - מאז ומתמיד, המכונה הייתה פעילה אצלי מאד
ספורט - עדיף גם לא לפני 6 שבועות, אבל אפעם לא עשיתי
-
לפני שאני עונה, אני חייבת להתוודות ולומר שאני קוראת פה כבר בערך שנה וחצי, העברתי פה בקריאה ומדי פעם תגובה את ההריון ומרגישה שמכירה את הנפשות הפועלות אף על פי שאני לא פעילה מאוד.
אני יודעת שזה בסדר שאענה על שאלות אבל לפעמים זה מרגיש לי קצת "מה אני קשורה", אז מקווה שיש מקום גם ללא-הכי-פעילות כמוני :)
הייתי חייבת לפרוק.
* לגזור לילד ציפורניים? אני לא זוכרת בדיוק אבל בטח אחרי גיל חודשיים כי הן פשוט "נגזרו" מעצמן.
*להבריש את השיער של התינוק? כשהשיער נהיה טיפה יותר רציני למרות שגם עכשיו אין כל כך מה...
*לשאוב חלב/ לתת חלב שאוב? לא שאבתי. שילבת הנקה וסימילאק.
*לעשות ספורט אחרי הלידה? לא ספורטיבית בעליל
-
בדולינה יש מקום לכולם!!!!
-
אז ככה-
ציפורניים-עוד לא גזרתי אפעם
-
* עדין לא גזרתי לה ציפורניים.
אחי נתן לי טים ואמר שניתן 'לשבור' את הציפורן שלה - לתפוס את הציפורן בין שתי ציפורניים שלך וזה נשבר מרוב שהן כל כך דקות ועדינות. כך אין סכנה לפצוע אם את מפחדת
* מברשת מהמקלחת הראשונה. יש מברשת עדינה כזו כמו של בובות וזה בכלל לא פוגע בראש. יש לי גם מסרק ובימים שאני לא חופפת לה אני עושה עם מסרק - כך זה מוציא שאיות אבק וסתם קשקשים
* חלב שאבתי נראה לי מהשבוע השני בערך. אבל אם את מניקה וזה ממש מסתדר לך למה להתחיל בכלל. אני לא ממליצה. אני התרגלתי לנוחות בשאיבה ואז מישהו אחר מאכיל. כשהתינוק יונק הוא מאותת לגוף לייצר עוד חלב מה שהשאיבה לא עושה. עכשיו אין לי חלב בכלל...
* ספורט? לא מכירה.... אני הולכת איתה לסידורים עם העגלה, לטיול ברחוב שיום שמשי או סתם לקניון. אין לי זמן למשהו אחר
* אהבה עם הבן זוג - רק אחרי בדיקת רופא נשים שיאשר שהכל תקין למטה ונתן לי גלולות. אמורים ללכת לרופא 6 שבועות, אחרי הלידה אני איחרתי בשבועיים...
ממש התגעגעתי לבעלי
-
כנ"ל לגבי הכלל
שום ספורט לצערי
ציפורניים אחרי טעות קריטית של גזיזה והילדה זז ונפצעה לא נוגעת יותר
הברשה מגיל לידה הרבה שיער ב"ה
יחסים אחרי בדיקת רופא כמובן
-
ציפורנים - אחרי 4 שבועות (שרטה את עצמה)
שיער - למרות ששתי הבנות נולדו קירחות,
אמא שלי הסבירה לי שחשוב לסרק עם מברשת רכה,
כדי לעודד זרימת דם בראש, וצמיחת שיער.
חלב שאוב - מגיל שבוע (חזרתי ללמוד)
ספורט - 6 שבועות
סקס - תלוי ברמת המוכנות האישית שלך, ומצב הגוף.
אחרי הלידה של מיקה היו לי תפרים, אז לקח קצת זמן (8-9 שבועות כי תיקנו לי את התפרים)
אחרי מיכלי כבר חזרנו לפעילות אחרי 4 שבועות כי הרגשתי מצוין, ללא תפרים, בקושי דימום.
-
אין עליכן!!!
תותחיות אחת אחת
מחר אקנה מספריים.... שורט את עצמו
ואחכה ל 6 שבועות ואלך לרופא כדי לחזור לאהבה הפיזית שלי
-
לגזור-בערך שמונה ש בועות...התחילה לקרוט
להבריש- רוב השיער נשר...מה שגודל ממש קצר
לשאוב- רק כאשר יש גודש ונותנת שאוב רק כאשר לא איתה
לגבי היחסים בערך שמונה שבועות אחרי..
-
לגזור ציפורניים גזרתי רחרי שבועיים מהלידה