קורס הכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה שאלות בנוגע לזה.
    באיזה שלב נרשמים והאם זה דרך הקופ"ח?
    האם אתן ממליצות לעבור את הקורס הזה?
    האם עברתן את זה?

תודה לעונות
12 תגובות
עמוד 1
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי Raheli Dana Mouly

כמה שאלות בנוגע לזה.
    באיזה שלב נרשמים והאם זה דרך הקופ"ח?
    האם אתן ממליצות לעבור את הקורס הזה?
    האם אתן עברתן את זה?

תודה לעונות

• אם אני זוכרת נכון אז זה מסוף חודש שביעי
    גם כשתתקשרי לתאם קורס זה מה שיגידו לך
    את בכללית?
    אם כן, הקורס דרך הקופה ויש גם ישירות מול בתי החולים. אבל המחיר גם בהתאם
    אני הלכתי עם בעלי, שנינו מאוד אהבנו את התוכן של הקורס, נכון שהיום הכל נמצא באינטרנט אבל כשאת שומעת את זה מאדם שעומד מולך ובאמת עובד ונמצא בחדרי הלידה זה אחרת.
    החכמנו והמלצנו לחברים שגם היו בהריון להרשם גם.
    יש קורס של יומיים 5 שעות כל מפגש ואז הסיור בחדר הלידה הוא בזמנך החופשי בתאום מול בית החולים הרלוונטי ויש קורס של 4 מפגשים שעתיים כל מפגש ואז הסיור בחדר הלידה הוא חלק מהקורס.
    אם את לא רוצה קורס ורק סיור בחדר הלידה זה גם אפשרי. זה בחינם. תתקשרי לחדר הלידה ותקבעי איתם.

מקווה שעניתי לך על הכל
    שבת שלום
  • חחחחחח..........
    אני היתי בשטות הזאת בסוף שמיני
    חבל על נכסף
    חפירה ובלבול מוח
    לא באמת אפשר "להתכונן" ללידה
    שום דבר לא תלוי בנו!!!!!!!!!!
    אי אפשר לתכנן מה יקרה ואיך וגם לא לצפות ולהתנהג בהתאם

קיצר חרטה מיטתרת שטויות במיץ שעמום לאללה
    בזבוז זמן וכסף

אגב עשינו מרתון 2 מפגשים של 4 שעות כל מפגש
    פשוט הלכנו באמצע!

• אפשר להתכונן ללידה ועוד איך , הקורס של קופת חולים לא באמת נותן הרבה , כל המידע את יכולה לקרוא כאן , ממליצה כן ללכת לסיור בבית חולים שאת רוצה ללדת בו ,זה מוריד את החרדה מניסיון

לגבי תנוחות , נשימות יש המון מידע ברשת ,אפשר לקחת קורס פרטי עם הסברים על כל שלב ומה התחושות .כרגע זה עוד מוקדם לך , חכי עד שבוע 25-26 ואז תתחילי לברר ,את הקורס תעשי בשבוע 30-32 לא פחות ,אפילו יותר מאוחר .
    אפשר ללדת לידה מעולה כשמתכוננים ולא הולכים על עיוור ,ידע זה כוח !
    אני לא מאמינה שמישהו חוץ ממך יודע יותר טוב איך את צריכה ללדת ובטח לא המיילדת ,היא יודעת ליילד ,היא לא יודעת לתת ליולדת פשוט ללדת ,זה אומר שצריך לדעת מה טוב לגוף שלך , ואת תדעי אם תקשיבי לעצמך ! אם הגוף שלך אומר לא לשכב בזמן הצירים אז לא שוכבים ,גם לא במוניטור , גם הכאב הוא יותר נסבל כשלא שוכבים על הגב !!! גם עם אפידורל אפשר ללדת לא על הגב , אפשר ללדת בעמידת 6 ,על הצד והרגל באוויר ,ככה יותר יותר עזרה של כוח המשיכה וככה את פחות הורסת את ריצפת האגן שלך !!!
  • אפשר וחשוב מאד להתכונן ללידה! אבל, לדעתי, תפיקי מקסימום תועלת מקורס הכנה כזה אם קצת תקראי קודם ותדעי מה את רוצה ביחס ללידה. אחרי שתעשי חושבים עם עצמך ועם בן זוגך, תחפשי קורס שמותאם לציפיות שלך, ויעזור לך להתכונן. עוד משהו- הקורס חשוב מאד לבן הזוג שבדרך כלל פחות יודע והאינפורמציה איכשהו פחות מגיעה אליו אחרת...
  • דווקא כן ממליצה על קורס, אבל לא דרך הקופ"ח.
    אני אישית עושה אצל דולה שהיא גם מיילדת וממש נהנית.
    אני חורשת את האינטרנט ופורומים שונים למיניהים ועדיין יש ערך מוספת בקורס אצל הדולה.

חוץ מהמידע והניסיון, אותי זה גם מאד מרגיעה!

ממליצה בחום
  • אני עם וקנין בנושא . הפלוס היחיד בכל העניין הזה שפחות או יותר מקרים את בית חולים שבוחרים בו .
    עשיתי בלידה ראשונה ולא תרם הרבה כי יש את תאוריה שמאוד יפה על הנייר והכל עובד עם אין סיבוך ויש את מה שקורה בפועל כמו שהיה אצלי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בנות בהמשך לשאלה של רחלי,

כמה שילמתן על הקורס?

• אני עשיתי יחסית מאוחר כי רציתי לעשות בבי"ח שבו אני אלד ועד שהחלטתי איפה אני אלד לקח זמן עד שפתחו קורס והתחלתי ממש בסוף שמיני..
    הייתי ממש מרוצה ואני חושבת שזה חשוב, כי הייתי ממש בלחץ ממש הולך להיות וזה גרם לי לבוא הרבה יותר רגועה ללידה, וגם בעלי אמר שזה ממש עזר לו..
    ממליצה לעשות בבי"ח שבו תלדי עם מיילדת שבאמת עובדת בחדרי לידה..
    המדריכה בקורס שלי אפילו באה לבקר אותי אחרי הלידה
  • ממליצה בחום על קורס הכנה ללידה
  • בהחלט עניתן לי על כל השאלות! תודה רבה מקסימות!
  • אני לא עשיתי ולא היה חסר לי..
    היום יש הכל באינטרנט.
    מה שכן בהיריון הראשון עשינו סיור בבי"ח וזה עזר לי מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה