היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, מה שלומכן.. נקבע לי יום לשאיבה..יום שני (שזה יומיים אחרי היום שאמור היה להיות הביוץ שלי.. מוזר לא?) שאלה אליכן - נאמר לי עכשיו שיש השתפות עצמית באסותא. על הטופס כתוב לי 705₪??? באמת? צריך לשלם עוד 700₪? ההורמונים עלו לי יותר מ1000 שח הפעם.. זה יוצא ממש יקר לא? וזה דרך הקופה. גם אצליכן צריך לשלם? או בגלל שזה אסותא? שבת שלום..
11 תגובות
עמוד 1
בוקר טוב קרן אור,
אני חדשה פה בפורום ועוד לא הצגתי את עצמי אבל לשאלתך, אני במאוחדת שילמתי השתתפות עצמית בגובה 1600 ש״ח אבל על כל מחזור הטיפול. כולל את הבדיקות של מעקב הזקיקים.
שיהיו בשורות טובות
תן לאהבה שלך להוביל אותך
שלופ לך קודם כל בהצלחה...אני גם מטופלת באסותא ושילמתי 600 ועכשיו בסבב השני על המוקפאים אני צריכה לשלם 300...שהיה לך בהצלחה
נ.ב ואני בכללית
היי
לא מטופלת באסותא אז אני לא ככ יודעת פרוים
אני בעללית.. התרופות יוצטות כל חודש בין 1000-1600 תלוי מה מקבלים באותו החודש
בהצלחה
ליטלילי
ליטלילי אבל את משלמת השתתפות עצמית בטיפול?
בטיפול עצמו אני לא משלמת כלום...
רק על תרופות וטפסי התחייבות
ליטלילי
מעניין אבל גם את וגם נסטי בכללית והיא אומרת שיש לה השתתםות עצמית.. מעניין במה זה תלוי. אני חושבת שמשלמים יותר אם יש ילד בבית... חוצמזה מה שלומך? איך את מרגישה ליטלילי?
את צודקת...
כי כל הזמן זה מסומן בטפסים.. שאין ילדים עדיין
אני בסדר בכללי ככה ככה יש ימים ויש ימים אבל בגדול יבסדר ויהיה בסדר... מתמלאת באופטימיות לקראת שבוע הבא
איך את? מתרגשת מהשאיבה?
ליטלילי
היי קרן אור גם אני שילמתי 705 עבור התחייבות שזה כולל שאיבה והחזרה באסותא. בהצלחה יקירה!!
תודה יקירותיי! לא ציפיתי לתשלום הזה פשוט. ותהיתי האם זה בגלל שזה אסותא. האם בביח ציבורי זה גם תשלום כזה? למה אומרים שזה בחינם ויש הגבלת טיפולים וכו.. חבל שלא מציינים שיוצא לנו קרוב ל2000 שח לטיפול.. מטורף... ליטלילי אני מאוד מתרגשת מהשאיבה. עצוב לי קצת כי היום מישהי קרובה זרקה לי הערה חסרת רגישות וזה חרפן אותי. ממש. אבל אני מנסה לזכור שהבעיה אצלה. לפחות בבעיה אצלנו אני מנסה לטפל (: תודה בנות ושבוע טוב..
כן התגובות לפעמים מכל מיני אנשים יכולות ממש לעצהן ולהיות לא נעימות...
צריך באמת להשתדל לפתח שמיעה סלקטיבית.
בהצלחה בשאיבה אמןןןןן שיהיו מלא זקיקים יפים וטובים וביציות מהממות להפריה מנצחת בנחלט!!!!!