קצת עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום...מרגישה ריקה מבפנים המחזור אתמול הגיע לא כעסתי אבל מפחיד אותי הסבב השני. אני אפילו עישנתי קצת בימים האלה. אני כל כך רוצה שיצליח ואיך עושים זאות למה אף אחד לא אמר שלי זה היה אני רוצה להיות אמאאאא אמאאאא .......אני כל כך מפחדת מה נשאר רק לקוות שיצליח אוףףף
    מזה מקווה שיצליח לכולן
9 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה אותך ..... אני מרגישה כמוך.
    אני עוד לא התחלתי הפריות, אני ממתינה לוסת שאמורה להגיע (או לא להגיע) ביום שלישי. במידה והיא תגיע אני נכנסת לסבב הראשון .... וכרגע אני מחכה לנס שיציל אותי מהפריה .... כל כך עייפה ומחפשת מה ניתן עוד לעשות כדי שזה יצליח סוף סוף.

אבל הגעתי למסקנה שהכוח שלנו הוא ביכולת לאסוף את עצמינו בכל קבלת וסת , ולהסתכל קדימה באופטימיות ולקוות חזק חזק שבסבב הבא תהיה בטא חיובית ולא וסת.

אני שולחת אליך כוחות של תקווה חדשה וחיבוק ענק , והכי חשוב תפילה שהנה ... חודש מהיום ואת עם בטא חיובית.

בהצלחה לכולנו

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • ממש תודה.
    עזרת לי המון...שהיה לך בהצלחה בטיפולבטא חיובית אמן אמן לכוןןןןןןןןןן כבר לחיובי
  • נסטי את לא עושה הפסקה בין המחזורים? זה לא פשוט..
    אני מאחלת לך שזה המחזור המנצח, וגם שיעבור מהר ובקלות..
    בדיוק אמרתי שעד כמה שהשבועיים האלו לא פשוטים לי- ההזרקות והטרטור בבדיקות כל יומיים, מצפים השהועיים היותר קשים- ההמתנה הזו לתוצאה.. מבינה אותך
    בהצלחה!!!
  • מבינה אותך מאודדדד

קבלי מיליון

הלוואי שזה יהיה הסבב האחרוןןןןןן

ליטלילי

• תודה בנות
  • ב ה צ ל ח ה לכולןןןןןן תודה אתן ממש מלאכיות

• בנות יקרות אל ייאוש!!!!עם המון כוחות ומוטיבציה בע"ה החודש הוא שלכן!!!
    בהצלחה לכולן שולחת חיבוק חם ותומך לכולן
  • לא מאמי אני לא עושה הפסקות לא רוצה לפספס שום חודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה