המלצה לבנות עם רירית דקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לי יש רירית עבה. כל כך עבה שהרופאה שלי שלחה אותי לבדוק אם יש לי פוליפ (התוצאה יצאה תקינה לגמרי). אז התחלתי לחשוב מה שונה בתזונה שלי שיכולה להשפיע על עובי הרירית. אני מסתובבת גם בפורומים סיניים. (כן, אני סינית. רואים לפי השם שלי, לא?) ראיתי שהרבה בנות אומרות שסויה מחזקת רירית.
    אני שותה חלב סויה כל יום, וגם אוכלת הרבה טופו. יכול להיות שסויה באמת עוזרת לגידול של רירית. אין לי הוכחות רפואיות. אבל אני חושבת ששווה לכן לנסות. בכל מקרה זה לא מזיק, כי ברפואה סינית ידוע שסויה טובה לנשים. כמובן לא צריך להגזים בכמות.

שבת נפלאה לכולן!
5 תגובות
עמוד 1

• ליטלילי

• הייתי מתייעצת עם איש מקצוע לגבי זה. אני שמחה שאת רוצה לעזור ושזה עובד אצלך אבל זה ממש לא קשור בהכרח. בסויה יש חומר שמחקה אסטרוגן. לנשים למשל עם בעיות הורמונליות לא תמיד מותר. אז לגבי מינונים לשים לב..שבוע טוב לכולן
  • קרן אור אני חושבת שאת טועה, אני עם בעיות הורמונליות ואמרו לי (נטורופטיות, שתים שונות) שעדיף לשתות חלב סויה בגלל שאין בו את כל ההורמונים שמזריקים לפרה..
    אני פשוט לא אוהבת אז אני לא מצליחה להתמיד אבל אני חושבת שהסויה באמת יכולה לעזור!
  • קרן אור וחסרת סבלנות,
    תודה על התגובה. אני חושבת ששתיכן צודקות. חלב סויה הוא תחליף טוב לחלב רגיל כי לא נכללים בתוכו הורמונים. חסרת סבלנות, חלב סויה שמוכרים בסופר באמת לא טעים. אבל יש סוגים שונים. אני שותה alpro. דווקא טעים עם קפה.
    אך זה לא בהכרח קשור לעובי הרירית ולא מתאים לכל אחת.
  • על כל מקרה לקחתי את זה לתושמת ליבי מה זה כבר חלב סויה לאור כל הזריקות ובדיקות, פחות טעים לי אבל בהחלט יותר בריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה