המלצה לרופא מכבי מגבעתיים - ר"ג - ת"א למעקב הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    לשמחתי הרבה ובשעה טובה הגיעה הסיבה להירשם לפורום זה... :) אני בשבוע שמיני והגניקולוג שלי בישר שהוא אינו עושה מעקב הריון (יתכן ובגלל שאני חדשה אצלו) בכל מקרה, אשמח מאוד לקבל המלצות לרופא מכבי שעושה מעקב הריון, עדיפות אזור גבעתיים - ר"ג, אבל לטובת מישהו טוב ומומלץ אגיע גם לת"א. חשוב לי שיהיה אנושי קשוב ונחמד, נגיש בשעות ומעל לכל - מקצועי כמובן. אשמח לתשובה מהירה, חייבת לקבוע תור!! תודה ובהצלחה לכולן!!
8 תגובות
עמוד 1
  • יש בבית נארא ליד מכון מור רופאת נשים מקסימה קוראים לה פאני בר לוי
  • כנראה שאין מושלמים....
    עוד שמות? המלצות?
  • ד"ר יגאל וקסמן, מקבל ברמת אביב ליד האוניברסיטה, בהריון הראשון עשיתי אצלו הכל. הוא בסדר, לא הכי נחמד, נייטרלי. עושה סקירות, שקיפות. לא מכירה עוד רופאים באזור.
  • קיבלתי כמה שמות ואשמח לדעת אם יש פה ממליצות:
    גבעתיים:
    ד"ר רגינה אגוזים
    ד"ר אלדד קטורזה
    ת"א :
    ד"ר דגנית סמואל
    ד"ר צבי קיים

בבקשה.... :)

• ד"ר סגל אוקטב ברמת גן גבול בני ברק. יסודי, מסביר הכל, חביב. עשיתי אצלו שתי סקירות ושקיפות. גם בהריון הזה אני מתכוונת ללכת אליו.

• היי לכולם, קודם כל מזל טוב!!
    גם אני בהריון צעיר שבוע 10 וחייבת דחוף רופא מעקב להריון שעושה את כל הבדיקות .
    כמובן חשוב הסצינות ושיהיה נחמד ומקצועי!!
    מישהי שמעה על דר מרקוביץ עופר?
    קראתי המלצות על דר ארז יזהר ועכשיו מישהי כתבה דיסהמלצה.. ממש מבלבל !
    מה עם דר צבי קיים?
    האם מישהי מכירה רופא בתל אביב בהדר יוסף? בלפור?
    תודה!!!
  • ממליצה בחום על דר אלדד קטורזה

• ד"ר סגל אוקטב ברמת גן גבול בני ברק. יסודי, מסביר הכל, חביב. עשיתי אצלו שתי סקירות ושקיפות. גם בהריון הזה אני מתכוונת ללכת אליו.

לנו הייתה חוויה אחרת לחלוטין. רופא קר ולא נעים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה