הי בננות חדשה כאן וממש צריכה עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טווב לכולן,
    האמת שאני קוראת כאן את הפוסטים די הרבה זמן ואף פעם לא היה לי אומץ לכתוב אני אפילו לא יודעת למה.. מדהים אותי שהמצב שכולנו נמצאות בו, הכמיהה לילד והקשיים שאנחנו חוות מאחד אותנו בצורה כזו תומכת ואוהבת במיוחד בעולם שבו שום דבר לא ברור מאליו..
    החודש סגרנו שנה של נסיונות ואנחנו אחרי הזרעה ראשונה.. אתמול בכיתי כי אחרי שראיתי כתם חום ואני יודעת שמחזור מגיע כמו שהוא תמיד מגיע כל חודש..
    יש לי מעין שרפה בלב ולפעמים שאני בימים האלה של המחזור אני חוששת שלעולם זה לא יגיע.. אתמול שאלתי את בעלי אם הוא עדיין יאהב אותי אם לא יהיו לנו ילדים והתחלתי שוב לבכות..
    הייתי חייבת לשתף במקום שיבינו אותי..
    שיהיה לכן יום טוב עם בשורות טוב!
12 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי... כל אחת ואחת מאיתנו תחבוק ילד/ה בקרוב מאוד יש כאלו שמעצם המחשבה על ילד כבר נכנסות להריון ולצערי יש כאלו כמונו, שבשביל ילד צריכות "לעבוד" קשה קשה....אבל הכל יתגמד בעז"ה שנחזיק ת'ילד/ה!!!
    כל מחזור טיפולים שלא מצליח מבאס אותנו ומוריד ת'מצב רוח והיכולת...אבל מצד שני זה אמור לדחוף אותנו לנצח את התהליך הזה!!!!
    מאחלת לך ולכולנו כאן שבקרוב מאוד נתבשר בהריון ...
    ואנחנו פה בשביל לתמוך...להקשיב...לעודד ולהבין כמו שאף אחד לא מבין אותנו...
    יומטוב וחודש מצויין מלא מלא בהפתעות
  • היי מותק וברוכה הבאה לשהות קצרה!

דבר ראשון למה לבכות? הכל בסדר, קודם כל להרגע...
    שנית כל, לא צריך להספיד כל עוד אין דימום ממש של מחזור, הכל עוד פתוח...
    אני יכולה להגיד לך שהחששות האלה עוברות אצל כולנו בראש, בייחוד אני (הבנות כאן יכולות לומר לך איזה לחץ אני) והנה....
    אני ניסיתי שנה שלמה ולא הלך, עשיתי הזרעה ראשונה שכשלה ו....
    עכשיו נקלטתי ברוך ה' ישתבח שמו בהזרעה השניה ..והייתי בדיוק כמוך
    בוכה, עצובה כל הזמם בוכה לבעלי שמה יהיה ואיך יהיה ושכולן מסביבי בהריון אבל אני יכולה לומר לך שבתוך תוכי נלחמתי עם עצמי להאמין שכן הגוף שלי מסוגל לקלוט הריון וכן הכל בסדר....זה קשה, אבל את חייבת!!!
    מה הרקע שלכם? זרע חלש? פוליציסטית? לא ברורים...?
  • תודה בנות, אני יודעת שמה שאתן אומרות נכון אבל לפעמים זה קשה...
    ולא בא לי להתבייכן כי אני לא כזאת אבל אף אחד לא מבין את האכזבה
    ושאת עם הורמונים כל החודש וזה פשוט מרוקן אותך !!
    מה גם שאני מרגישה אשמה שבגללי אין לנו ילדים עדיין וזה כבד עליי..

פוקה - קודם כל מזל טוב!!!!!!!! איזה כיףףף ברוך השם!!!
    אני פולציסטית אבל עם ביוץ תקין ומחזורים סדירים ועם בעלי אין בעיה ניסיתי עם איקוקלמין באופן ספונטני להיקלט וזה לא הלך אז ביצעתי צילום רחם - מה שהיה הסיוט הכי גדול של חיי ואז עברנו להזרעות..
    (אני לא הייתי מוכנה לחכות שנה עד שיעשו לי את כל הבדיקות אחרי חצי שנה של נסיונות כבר הייתי אצל הרופא וביקשתי בדיקות לוודא שהכל תקין.)
    איזה הזרעה עשית? עם זריקות? אם כן איזה זריקות?
  • שלום מתוקה,
    ברוכה הבאה לשהות קצרה
  • שירוש תודה! האמת שאני כבר מחייכת בעקבות כל מה שכתבתן! זה מחזק אותי לראות כמה אתן חזקות!!
    וכמו שהרבה כתבו מי שנכנס אדר מרבין בשמחה!!
    תודה תודה ושוב תודה!!
    נשיקות!
  • כל פעם שאני פותחת שרשור אני מחייכת!!

התגובות, התמיכה! אתן פשוט מלאכיות!!!

אפרסקית ברוכה הבאה אלינו...

כשאנחנו עוברות תהליך כזה קשה ועמטס פיזית וגם רגשית, מאוד קשה להשאר מאוזנות כשיש שלילי.
    אבלללללל
    קודם כל - שום דבר לא שלילי עד שהבטא לא שלילית!!!
    ודבר שני, גם אם בסוף זה יהיה שלילי החודש... אנחנו נחזק אותך עד שיניה חיובי!
    עם כל הקושי, מחשבות חיוביות עוזרות לנו לעבור את הימים הנוראיים האלה. נשברים, בוכים ואז קמים חזרה! חוזרים לשגרה ולא מוותרים!!!!

בסוף הכל יסתדר לכולנו! וגם לך....

למרות שקשה לראות את זה עכשיו.

אז קדימההההה לחייך!!! אנחנו בחודש אדר!!!!!!

חיבוקים, חיזוקים, נשיקות והרבההההה אהבה!!

ליטלילי

• נשמה תחזיקי מעמד בסוף זה מגיע, אני יודעת כמה כואב לי לראות את הכתם הזה אבל תחזיקי מעמד כולנו כאן איתך,ורובננו מתמודדות עם אותם אכזבות, מחזיקה לך עצבאות כדי שהסיבוב הבא יהיה מנצח
  • אפרסקית אני בדיוק כמוך, חצי שנה אחרי החתונה אמרתי שאני כבר נשואה שנה ומנסה שנה רק כדי לעשות בדיקות ולראות שהכל בסדר.
    אני התחלתי בפעם הראשונה לפניי חודשיים איקקלומין מינון של כדור אחד ביום שהניב זקיק יפה של 21 מ"מ, אך לא נקלט...
    ובפע השניה לקחתי מינון של שני כדורים, כבל שהלכתי למעקב פעפ אחריעם לא התפתח כלום - ובכיתי נורא והייתי ממש בדיכאון, הרופא אמר לי שהחודש אבוד ושאם עד עכשיו לא התפתח שום זקיק הסיכוי מאוד נמוך שזה יקרה...
    ואז הלכתי פשוט על דעת עתמי לבד 5 ימים אחרי לבדוק ומה ראיתי,??? זקיק יפה יפה בגודל 19 מ"מ - בורא עולם הראה לי שאם הרןפא אומר אים סיכוי הוא מעל הטבע ולא רק שיש זקיק יש הריון!!
    ז"א נקלטתי ברוך ה' ישתבח שמו בהזרעה השניה...שתביני שקבעתי תןר לרופא לזריקות (לא יודעת מה היה מביא לי, אבל בטח גונאל אף)...
    אני יכולה לומר לך שבלי הבנות המקסימות והמדהימות והתומכות כאן לא הייתי גל כך חזקה!!
    הן נתנו לי כוח ךהאמין שזה אפשרי!!! אל תדאגי, אנחנו כאן לחזק ולתת חיבוק חזק חזק שצריך!!!!
  • בנות יקרות שלי!
    אני קוראת מה שכתבתן ופשוט בא לי לחבק כל אחת ואחת מכן!!
    חיזקתן אותי ממש!!! אני עם חיוך!! עזרתן לי לקום על הרגליים והיפטר מהתחושה המגעילה שליוותה אותי מקודם!
    תודה תודה תודה
    שהחודש הזה נזכה כולנו לבטא חיובית!!!!!!! אמן!
    אכן הצטרפתי למקום הנכון

אפרסקית
  • מה שלומך אפרסקית חמודית???
    ליטלילי

• אוי את כזו חמודה אפרסקית , נגעת לכולנו במקום הרגיש, אין לי הרבה מה להוסיף אחרי התגובות החמות שקיבלת, אבל כן אני רוצה להגיד לך שאני אחרי 3 וחצי שנים של נסיונות להיקלט שבהן בכיתי לא פעם ולא פעמיים. אבל כן הרגשתי שבדיעבד השנים הללו היו מתנה ,אני חיזקתי קשר עם בעלי בצורה מדהימה אפילו שיש נפילות אני יודעת שאם הייתי ניקלטת לפני שנתיים לא היה לי את אותו קשר טוב ומבוסס כמו עכשיו וה' נותן ילד בדיוק בזמן שיהיה לך טוב ולכל אחת מאיתנו,תאמינו לי שהוא יודע בדיוק מה הוא עושה אפילו שלנו זה לא תמיד קל להמתין!
    בהצלחה לכולן !!מחזיקה לך אצבעות!

אפי
  • אפי יקירה! תודה על התגובה החמה!
    אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה