מעבר מהזרעה לIVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אומנם אני רק בהזרעה ראשונה ואולי קופצת קדימה אבל רוצה להיות מוכנה..
    יש לי כמה שאלות
    רקע: אני פוליציסטית וכביכול הבעיה רק אצלי
    יש לי חברה שלא הייתה להם בעיה בכלל והם נקלטו בהזרעה שישית
    כמה הזרעות הייתן עושות לפני מעבר להפריה?
    מה השיקול לגבי המעבר?

אני מטופלת אצל וויסמן בבריאות האישה בראשון וראיתי שאם עוברים להפריות צריך טפסים ואישור של וועדה? מה הכוונה? מי מעלה אותך לוועדה?
    וגם איזה בדיקות צריך לפני מעבר להפריות?

סליחה על החפירות
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ראשית בהצלחה רבה!!
    שנית לגבי מעבר לIVF- זה תלוי בהרבה גורמים, גיל שלך, תגובה שלך להורמונים שאת לוקחת בזמן הזרעות, גישה של הרופא וכו'
    אני בת 30, התגובה שלי לפיוריגון שאני מזריקה היא לא כלכך טובה ( כלומר אני תמיד מסיימת עם זקיק 1 שמבייץ ) והרופא שלי רוצה להעביר אותי לIVF כבר אחרי הזרעה הבאה שהיא שלישית סה"כ.
    אגב אני מקבלת את דעתו לגמרי כי בסופו של דבר בIVF יש את ההצלחות הגבוהות ביותר.
    המון בהצלחה !
  • הי, ברוכה הבאה..
    את באמת קופצת (: זה מאוד טינדוודואלי גם מבחינה פיזית וגם רגשית. אני עשיתי המון הזרעות ונקלטתי פעמיים. פעםנאחת מוצלחת ב"ה.
    זה ממש תלוי בך ובמצב הרפואי וברופא. וויסמן מעולה מקווה שתיעזרי בו ושיהיה בהצלחה בקרוב
  • באמת מוקדם

תלוי בהרבה גור ים בעיקר בבעיות וברופא

בהצלחה (:

ליטלילי

• תודה על התגובות בנות.
    אני יודעת שזה מוקדם העניין הוא שרציתי לדעת אם הפרוצדורה ארוכה במעבר בין הזרעה לIVF..
    לא בא לי להיתקע בגלל טפסים או כל מיני בירוקרטיות אחרות וברור שאני מקשיבה לרופא ובינתיים אנחנו בסבבים של הזרעה
    פשוט רוצה להיות מוכנה עד כמה שזה נשמע טיפשי..
    קרן אור שמעת עליו?

אפרסקית
  • אם את רוצה להכין את עצמך להפריות את צריכה לוודא שיש לך את כל הבדיקות הדרושות..

אני לא ככ זוכרת את כולן אבל מה שאני זוכרת: בדיקות הורמונאליות, בדיקת זרע (2), בדיקת שד, חלק מבקשים גם צילום רחם, בדיקת פאפ, בדיקות דם כלליו. שכוללו. גם hiv ובלוטת התריס (לא סגורה על הבלוטה)

אממממ וזה מה שאני זוכרת אולי בנות כאן זוכרות עוד משהו

בכל מקרה אם יש את כל הבדיקות האלה אז המעבר הוא קצר. צריך רק הפניה מהרופא, טוםס 17 לאחר אישור של וועדה וזהו....

ליטלילי

• אה אוקיי אז עשיתי את כל אלה כבר לפני ההזרעות..
    חוץ מHIV..
    תודה בובה

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה