הבת שלי בת 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובלילה כשהיא מתעוררת אני לוקחת אותה אליי למיטה ומניקה אותה בשכיבה. אנחנו נרדמות ככה לרוב עד הבוקר.הבעיה שבבוקר אני קמה תפוסה כולי כי אני על הצד למרות שאני מחליפה צד לסירוגין.הכאב אפילו מקרין לרחם וטיפה לאיבר מין וגם שם כואב. קרה למישהי?איך מתמודדים?
2 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שזה נובע מהתפסות?

    תראי, אני מגיל חצי שנה תמיד הייתי מניקה אותה בשינת עראי
    זה כואב, זה לא נוח, את קמה תפוסה כולך
    וזה מה יש

  • גם אני הנקתי בשכיבה כי היתה יונקת הרבה בלילה עד שהיא נגמלה תמיד הייתי תפוסה בידיים ולמדתי להירדם בפוזות ממש מוזרות.. יד למעלה יד למטה וכו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה