סקר קטן- חבילות לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שבוע להריון סגרתן חבילות לידה? מתי פחות או יותר הזמנתן את הדברים הגדולים וקניתן את הקטנים? איך זה בכלל עובד , משלמים הכל מראש ומשאירים בחנות או שמביאים מקדמה ואחרי הלידה מביאים את שאר הסכום ? ואי כל כך מתרגשת מחכה כבר לרגע של הקניות !!
12 תגובות
עמוד 1
  • לקראת חודש שביעי עשיתי הזמנה
    שילמתי 10% מקדמה השאר אחרי הלידה

הכייי כייף זה שלב הקניות

• אני בחודש שביעי הלכתי לסגור חבילת לידה,
    הזמנתי שם הכל ושילמתי 700 שקל ואת כל שאר הסכום כשילדתי בעלי הלך והביא :)

• עם נהוראי בחודש שמיני סגרנו חבילת לידה
    גם אנחנו 10% מראש והשאר ביום הלידה שהגיעו הדברים
    את העגלה, בגדים ודברים קטנים הבאנו לפני
    ואת הריהוט הכבד הזמנו ביום שילדתי.

• מה שוקנין אמרה תופס בערך ל 90% מהזוגות
    בסביבות חודש שביעי עושים את הרכישה
    את משלמת סכום סימלי, לרוב 10% מהעלות הכוללת.
    את יכולה לבחור - או לקחת איתך את הדברים, או להמתין לתאריך הלידה ואז לגשת לבד לקחת או משלוח בתוספת של בערך 200 ₪, כל חנות והמחיר שלה.
    מה קונים?
    כל מה שנראה לך.
    הרוב קונים הכל - מיטה, שידת החתלה, מקלחת, עגלה, סלקל לרכב, בגדים ראשוניים, ועוד כל מני אביזרים נלווים שתגלי שאת צריכה.
    יש כאלו שקונים מה שיצטרכו רק בחודש הראשון - אמבטיה, שידת החתלה, עגלה וסלקל, הרי התינוק לא ישן במיטה כשהוא נולד וזו הוצאה

בכל מקרה, יש לך פה באתר רשימת קניות נהדרת (אני השתמשתי בה) ואם תוכלי להתייעץ עם חברה או קרובת משפחה שיש לה ילדים קטנים, היא תוריד לך הרבה דברים מיותרים מהרשימה, שחבל לרכוש.

בהצלחה

• תודה על המידע!! מחכה כבר בקוצר רוח לקניות ועוד יותר לבואו של הנסיך שלנו לעולם
  • בחודש 8 הזמנתי הכל
    שילמנו 10 % מהמחיר והשאר כשילדתי וכשהם באו לפה להרכיב הכל

החלק של הקניות הכי הכי הכי כיף!!!

• אני בהיריון הראשון לא הזמנתי כלום מראש.
    סלקל ראינו כשהייתי בהיריון וסיכמתי עם בעלי שיקנה אותו כשאלד, שאר הדברים קנינו בשילב באיכילוב יומיים אחרי הלידה (שם ילדתי).
  • אוהו לבנדר אין לי מה להגיד חוץ מזה שאת גיבורה ובחורה מאוד חזקה אם הצלחת עוד אחרי יומיים של לידה ללכת לבחור דברים לקטנצ'יק שלך! כמה כוחות צריך לזה.. אני ממש אוהבת הכל מראש כי אני לחוצה כל הזמן שאני לא אספיק משהו או שלא יהיה או שלא אמצא מה שאני רוצה ואז אשאר בלי כלום חח
  • אנה לא יודעת למה לא ראיתי כל סיבה לקנות הכל מראש. הכל זמין בחנויות ולא היה בא לי לקנות מראש.
    מה שכן הזמנו עגלה רק אחרי שנולדה אז היינו איזה שבוע בלי עגלה אבל היא גם ככה היתה קטנה והיה חורף ולא יצאנו איתה מהבית בכלל בימים הראשונים.
    אני חושבת שבהיריון הראשון גם לא עיכלתי את ההיריון עד שהיא נולדה, כי בהיריון הזה אני ממש עוצרת את עצמי ומתאפקת לא לקנות דברים שאני רואה לתינוקות וכבר התפתיתי וקניתי לה כמה בגדים יפים..
  • כן זה מפתה בטירוףףףף אני עדיין לא מעכלת את ההריון בכלל למרות שכימעט חצי עבר כבר! רואה את כל הבגדים המהממים האלה נמסה בחנות עומדת עם עצמי מחייכת כמו איזה מפגרת חחח. יאללה שיעבור כבר הזמן והעיקר שהקטנים יצאו בריאים ומאושרים ואת כל השאר נקנה מתי שצריך!!
  • בהיריון הראשון לא הייתי מסתכלת בכלל על בגדי תינוקות וכאלה אולי כדי לא להתפתות, לא יודעת למה ורק כשהיא נולדה נהייתה לי אובססיה של קניות עבורה.
    היום אני נכנסת לחנויות לבגדי תינוקות ומסתכלת וכ"כ רוצה כבר לקנות..וכבר קניתי מקסטרו ילדים בגד להוציא אותה מהבי"ח ומקיווי גם התפתיתי וקניתי מכנס וחולצה יפהפיים לעונת מעבר..
  • איפה אמרתן שיש את הרשימה של מה שצריך לקנות?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה