קצת לא נעים.. חייבת לשאול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי לידה שלישית
    אנחנו שומרים אך ורק עם קונדום
    גלולות לא עושות לי טוב ( ניסיתי כבר)
    אחרי לידה שניה הייתי עם התקן שדיממתי בלי סוף
    הוציאו לי התקן.
    במשך שנה וחצי בעלי היה גומר בחוץ
    ורק שרצינו נקלטתי בניסיון הראשון.
    אני כ 8 חודשים אחרי לידה ושומרים עם קונדום
    במידה שלא שבעלי לא שם קונדום אז הוא גומר בחוץ .
    וגם ניסיתי את במדבקות היו לי כל מיני תופעות לוואי.
    ( אני לא מניקה )
    בעלי בזמן האחרון לא מתלהב מקונדום והציע שהוא יגמור בחוץ.
    אז איך אתן שומרות?
    האם נקלטן להריון למרות ששמרתם ?
    האם לגמור בחוץ זו שיטה טובה או גרועה?
    או שעדיף להישאר עם קונדום?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • לגמור בחוץ בכל מקרה זו לא דרך לשמור על הריון כי לגבר יוצאים מעט נוזלים עוד לפני השפיכה שמכילים זרע.
    ניסית סוג אחד של גלולות שלא עשו לך טוב או שפנית לרופא נשים וביקשת להחליף? אני הייתי ממליצה לנסות כמה סוגים עד שתמצאי את הסוג שמתאים לך הכי טוב. בכל מקרה, כמעט לכל גלולות יש תקופת הסתגלות של 3-4 חודשים ואז הגוף מתאזן וחוזר לעצמו.
    אני סה"כ חודשיים לאחר הלידה ולקחתי מהרופאה את הגלולות שמתאימות להנקה (למרות שאני לא מניקה, הן פשוט מאוד זולות כלכלית...)
    במצב רגיל אני לוקחת מינס שהן גלולות עם מינון הורמונלי נמוך ויש להן 28 גלולות בחפיסה ולא 21. גלולות מאוד נוחות, בלי תופעות לוואי. אבל כל אישה לגופה.
    קיצר,
    דעתי היא שאם לא עם גלולות אז רק עם קונדום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה