היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי מעשנת? כמה סיגריות ביום? הבעל מעשן? כמה ביום? ואם מעשנת ליד הילדים או בסלון/במרפסת/בחדר,בחצר וכ'..
15 תגובות
עמוד 1
לא מעשנת מתן לא מעשן אף אחד בסביבה לא מעשן
חייבת לומר שאבא שלי עישן 35 שנה ובגלל זה אני סובלת מאסטמה
אני לא מעשנת וגם לא בעלי,בחיים לא נגענו בסיגריות - נגעלים רק מלהריח את זה. גם במשפחות שלנו משני הצדדים לא מעשנים. אבא שלי היה מעשן 30 שנה והיה על כיסא גלגלים כמה חודשים לאחר שקיבל התקף משימוש יתר בסיגריות. עכשיו ב״ה הוא לא מעשן כבר 15 שנה
גם אצלנו אף אחד לא מעשן אני ככ שונאת את הריח ובהריון הזה יש לי חוש ריח של זאב אז אפילו במקומות ציבוריים אני מעירה לאנשים (ממש בנימוס )
אצלנו לא מעשנים ההורים שלי היו מעשנים והפסיקו לפני יותר מחצי שנה ההורים שלו לא מעשנים אם באים אלינו חברים שמעשנים הם יודעים שלא מעשנים בבית בלי קשר לאגמי ואם הם עישנו לפני שבאו, אני לא נותנת להם להרים אותה, שהיא לא תנשום את הריח מהבגדים שלהם. וכמובן - לשטוף ידיים לפני שנוגעים בה
מה שקשה לבעלי זה שאני לא מרשה לו עכשיו לעשן נרגילה רק אם הוא הולך לחברים וגם אז כשהוא חוזר אני ישר אומרת לו להחליף חולצה ולשטוף ידיים ופנים
אני ובעלי לא מעשנים לא עשנו גם בעבר . אצלי אבא מעשן 4 סיגריות ביום מחוץ לבית או במרפסת . פעם רח של סיגריות לא הפריע לי , היום זה בילתי נסבל . http://www.holdthatpic.com/
אני ובעלי לא מעשנים ולא עישנו מעולם וגם אף אחד בסביבה שלי לא מעשן.
כולם אצלנו מעשנים כולל אני ובעלי אבל לעולםםםםם לא ליד הילד!!! וכמובן אחרי שעישנו שוטפים ידיים ושמים ג'ל חיטוי
אני בעלי ואבא שלי מעשנים, אף פעם לא ליד הילדה :)
אני ובעלי מעשנים אנחנו מעשנים במדרגות
לכל המעשנות למניהן תפסיקו לעשן זה לא בריא!! אני יודעת שקל לדבר אבל תנסו להפחית ולאט לאט לרדת מהבולישט הזה בשביל הבריאות האישית שלכן
אני לא מעשנת משנת 2009 בעלי לא מעשן כבר 7 חודשים אמא שלי הפסיקה לפני כשנה אבא שלי הפסיק לפני 25 שנה ההורים של בעלי מעשנים כמו קטרים, וזה היה ויכוח תמידי כשגרנו אצלם וביקשנו מהם לעשן במרפסת ולא ליד הילדות.
כיום זה מגעיל אותי, אבל אז, כשעישנתי, אהבתי את זה מאוד.
אף אחד לא מעשן אף אחד לא מעשן ליד הילדים שלי איתמר יודע מגיל קטן שסיגריות זה רעל ושזה גורם לסרטן ריאות ,זה מגעיל ולא בריא ! מצפה ממנו בעתיד אפילו לא להתחיל ואם יתחיל אקח אותו למחלקת ריאות או לטיפול נמרץ נשימתי ואראה לו מה עישון גורם -אעשה לו סיור בבית חולים בכל המחלקות ,שם נפגוש את כל המעשנים -כולל מחלקת ילדים עם תינוקות וילדים עם קוצר נשימה ,בתינוקיה -עם תינוקות במשקל נמוך וכו'
לא מעשנת גם בעלי לא מעשן שונאת את הריח..
עישנתי עד גיל 21 אחכ התעברתי וכל זה והפסקתי כיום אני לא מעשנת בכלל חייבת לציין שעש אנשים שהריח של הסיגרייה שלהם עושה חשק. אבל מחזיקה מעמד בלי!
עישנתי לפני שנכנסתי להריון .. מתה לחזור לזה הייתי מעשנת ממש בקטנה אחרי האוכל או בבוקר עם הנס.. מתגעגעת לזה קצת