קניית עגלה באילת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עוד כחודשיים וקצת אני מתכוונת לנסוע לאילת ובחרתי כבר עגלה בשילב שאני רוצה לקנות. העיניין שהייתי בחנות בסניף אצלי באשקלון והמוכרת אמרה שיכולים לא למכור לי באילת( כי בודקים תעודות זהות כביכול והמכירה בלי מעמ היא רק לתושבי אילת :-/) האם יש סיכוי כזה שיבדקו ובאמת לא ימכרו או שזה סתם חארטה? ועוד שאלה במקרה שאני קונה את העגלה ולא יהיה בצבע שאני רוצה אני יוכל להחליף אותה אצלי בעיר במידה והצבע יהיה או שמקסימום לבקש שיזמינו לי ולהחליף ? אשמח לתשובות!

22 תגובות
עמוד 1
  • כשאת עושה קניה רצינית בחנויות ללא מעמ באילת הם באמת בודקים ת.ז לראות שאת תושבת העיר.
    אחרת כולנו היינו נוסעים לנופש באילת ומזמינים על הדרך בהנחת מעמ...
    פעם דודה שלי ניסתה את זה, לא נתנו לה. אז היא חזרה למחרת עם חברה שלה תושבת אילת ואז ביצעה את הקניה...
    תחסכי לעצמך עוגמת נפש

• ממליצה לך לקנות הכל באיזור שקרוב לך לבית אל תקחי סיכונים תמיד יהיו דברים זולים יותר ודברים פחות ובסופו של דבר הכל יוצא אותי הדבר.
  • אין פה שום סיכון זאת עגלה שראיתי בסניף בעיר שלי והיא מאוד יקרה ואם אני יכולה לחסוך עליה כימעט אלף שקל אז למה לא ? אפילו המוכרת אמרה שהיא לא יודעת בוודאות אם זה יהווה בעיה אבל שווה להתקשר ולברר אז אמרתי שלפני כל זה אני אברר ואחפש בפורומים . אין פה סיכון אם תהיה איזשהי בעיה יש סניף ליד הבית נוסעים ומבררים זה רשת גדולה ולא מכולת .. וגם במקרה שלא יהיה צבע בסניף של אילת או משהו קונים ומחליפים בעיר שלך!

• מי אמר לך שיחליפו לך עגלה בגלל הצבע ? ממש לא. שאת קונה עגלה את בוחרת צבע וזה חלק בלתי נפרד מעגלה . מה עוד שתקחי בחשבון שעגלות אכותיות בצבע מסויים מזמינים בחו"ל וזה לוקח זמן - חודש במקרה הטוב והזמנה היא הזמנה על שם שלך כולל צבע ודגם , בדיוק כמו שמזמנים סלון בחול. הדבר היחיד שניתן לעשות בסניף הקרוב לבית זה למסור לתיקון כל עוד שמוצר הוא תחת אחראיות .
    אןמנם שילב זה רשת אבל בחל ממקומות מדובר על זכיינים פרטיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני הייתי מחפשת באזור שלי מחיר סביר וקונה.
    באופן אישי אני לא בנויה לקומבינות
  • טוב בנות אני רואה שלאף אחת אין תשובה לשאלה שלי אבל לכל אחת יש המלצות מה לעשות אז תודה אני אסתדר לבד יום טוב!

• למה את אומרת /שלא ענינו לך?
    אמרנו לך שלא יתנו לך להחליף צבע כי את מזמינה מחול
    ואמרנו לך לא לבנות על הנחה באילת כי הם באמת בודקים ת.ז לראות שאת תושבת העיר

• כבר התקשרתי לשיחה והם אמרו שזה שטויות והם לא בודקים כלים ומותר לקנות גם את המוצרים הגדולים כמו עגלות ושידות . ובקשר לצבע להתקשר חודש לפני ולברר מקסימום הם מזמינים מסתבר!

• אני רגועה לגמרי.. לא ביקשתי מאף אחת לייעץ לי איך להוציא את העצבים שלי
  • היי, שמחה לענות מנסיון.
    הייתי 7 שנים אילתית ובזמן ההריון גרתי בקיבוץ קרוב לאילת.
    את העגלה, אינגליזינה טרילוג'י, קניתי בשילב אילת ואת החדר קניתי במוצצים אילת.
    בשני המקומות ידעו שאני מקיבוץ {אף על פי שזה בערבה זה לא נכלל בחוק המע"מ} והדבר היחיד שלא יכלו לעשות בשבילי זו ההובלה.
    מבחינתם לא עניין אותם מאיפה אני ולאן אני לוקחת את זה, אני גם דיברתי עם לפחות שתי בחורות צפוניות שהזמינו עגלה בשילב ולקחו אותה.
    דעתי היא שימכרו לך בקלות רק כמובן תעשי הזמנה מסודרת מראש.
    בהצלחה.

• היי Badolina, תודה רבה על המידע החיוני! זה מה שרציתי לדעת גם דיברתי עם הסניף של שילב במלכת שבא הם אמרו שאין בעיה ולא בודקים תעודות זהו לא משנה מה סכום הקניה!
  • עם גישה כזאת מאמא לא תגיעי רחוק
  • תודה כבר הגעתי מספיק רחוק בחיים לגילי.. אם היית שומרת את הציניות שלך לעצמך אולי לא היינו מגיעות לשיחות האלה כלל !

• מה לא עניתי נכון ? אמרתי לגבי עגלה . נראה לי שאת ת.ז. בןדקים רק בכניית רכב . כל שער דברים זה בולשיט הכי חשוב למכור . להחליף בנסיף אחר עגלה לא תוכלי - כי בזמנו בדקתי גם . נ.ב. אנו החלטנו לוטר כי לא רציתי שזה יהיה בבית לפני הלידה - יש לי שריטה עם זה .
  • בעלי גם ממש נגד שיהיה משהו בבית לפני הזמן אבל אני לא כזה מאמינה עין רעה ועיניינים אז החלטנו פשוט שנשים אצל ההורים באמת חבל לא לנצל את ההזדמנות . עגלה בחרנו צבע בחרנו , הכי חשוב להתקשר לסניף חודש לפני ולבצע הזמנה .. לפחות זה מה שהיא אמרה בטלפון .. ותוך כדי שנהיה בחופשה נאסוף את זה כבר .
  • אם הם מוכנים לעשות הזמנה לעגלה בלי לקבל מקדמה אז ממש אחלה . בשבילם זה רווח נקי .
    אני הזמנתי עגלה חודשיים וחצי מראש כי רציתי שילב צבעיים מסויים אז למזךינו היה לנו מספיק זמן והכל הגיע פיקס .
  • לא אני לא חושבת שזה בלי מקדמה זה עם פרטי כרטיס אשראי לביטחון אם הבנתי נכון.

• אישית היתי מעדיפה לשלם מקדמה באופן מסודר , 1000 ש"ח לדוגמא ובתמורה היתי מקבלת הזמנה מסודרת במייל או בפקס כולל קבלה על סכום ששולם ויתרה לתשלום . כולל תאריך שבו הם מתחייבים לספק לך עגלה . חשוב גם שבהזמה היו כל הפרטים הרוולבנטיים דגם , צבע - מה כולל וכו' .
  • כן אבל הקטע שאם אני קונה באילת אז אני צריכה ישר לשלם שם את כל הסכום זה כל העיניין של החיסכון אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד כשאני אתקשר לברר אם יש צבע במלאי וכל זה ואז ניראה כבר איך מזמינים לא יגיד סתם דברים עכשיו .

• אין שום בעיה לקנות עגלה באילת. כשהיינו באילת בהיריון הקודם נכנסנו לחנות שילב והמוכרת שידעה שאנחנו מן המרכז ממש ניסתה לשכנע אותנו לקנות הכל משם ולחסוך את המע"מ.
    חוצמזה גיסתי קנתה באילת עגלה כדי לחסוך את המעמ.
  • זהו גם חשבתי על זה ,זה הרווח שלהם מה איכפת להם עם מעמ בלי מעמ מכל קניה הם גם ככה מרוויחים כי גם העסקים הנמצאים באילת רוכשים את המוצרים שלהם לחנות בלי מעמ. זה מה שקראתי לפחות באתר העיריה של אילת בנושא של המעמ הזה! טוב נשאר רק לחכות חודש לפני הקניה ולהזמין צבע וכו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה