סקר- משאבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוטוטו צריכה להחזיר את היד שרה שלי, ורוצה לקנות אחת, לשימוש לא מועט, ושתחזיק מעמד גם לילדים הבאים בע"ה.
    למי יש תובנות לחלוק? המלצות? אזהרות? דברים שכדאי לשים לב? וגם- מקומות זולים לקנות?..
9 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש את המדלה הידנית
    חשוב מאד להתמקד איפה יהיה מקום השאיבות
    אם יש מתג ומקום לשאוב
    כך תוכלי לבחור בין חשמלית או ידנית
    אצלי שאבתי במחסן בלימודים, המשאבה קלילה, קטנה וקומפקטית
    היה לי מאד נוח ויעיל.

קניתי דרך הקופה בהנחה משמעותית.

• את באמת רוצה להשקיע ולרכוש ולא להשכיר כל פעם מחדש ביד שרה?
    נראה לי מיותר, את לא יכולה לדעת מה יהיה לך עם הילדים הבאים. אולי לא תרצי לשאוב, אולי לא תסתדר לך ההנקה ואולי תצטרכי לשאוב רק אחרי שתחזרי לעבודה ב 3 חודשים הראשונים, כלומר כשהילד בגיל 3 חודשים ועד חצי שנה...

אני מאוד אהבתי את החשמלית של יד שרה - ספקטרה. שאבה נהדר, שקטה במיוחד.

• משיח, אני כבר אחרי ההארכה של יד שרה. שאלתי מהם מדלה חשמלית מצויינת, שואבת מעולה ומהר ולא מכאיבה, אך יש לה חיסרון אחד משמעותי מאוד- היא מאד לא קומפקטית... כבר עכשיו יש לי בעיה כשאני הרבה שעות בלימודים, זה סרט רציני לקחת אותה.. אני מאמינה שבע"ה אניק גם בילדים הבאים כי אני אוהבת מאד את ההנקה ונהנית מזה ומניחה שאזדקק למשאבה גם בהמשך, ונראה לי חבל להשקיע כל פעם עוד כמה מאות שקלים על שכירות או משאבה זולה, מעדיפה לקנות משהו טוב שישמש אותי לאורך זמן.
    איך הספקטרה? נוחה לנשיאה? יש אופציה לסוללות?
    שירהלה אני יודעת שיש משאבות שיכולות לשמש גם כידניות וגם כחשמליות, זה נראה לי הכי מוצלח (פותר גם את הבעיה בשבתות) מקווה שאמצא כזו.. איך קנית דרך הקופה? בבתי המרקחת שלהם?
  • לא ממליצה על משאבה ידנית -
    רק חשמלית / סוללות.
    אחרי כמה דקות במשאבה ידנית, היד שלך מתעייפת מאוד מהתנועה של השאיבה.
    יש משאבה זולה יחסית של חברת צ׳יקו על בטריות שעולה 120 ש״ח
    אם אני לא טועה בחנות שנקראת מיי בייבי (משהו כזה) בפולג.
  • אני גם לקחתי מיד שרה את הספקטרה ואני מאוד מרוצה.
    היא קטנה וקומפקטית ומאוד נוחה לשימוש..
    חיפשתי באינטרנט על איך קונים אותה, היא לא זולה, אבל אולי באמת שווה להשקיע לטווח ארוך..
    http://www.clinicare.co.il/product.asp?productid=262
    בשבת אני משתמשת באוונט ידנית, עלתה לי 190 ש״ח בבית מרקחת של הכללית..
    היא סבבה..
    אולי תנסי לקחת מיד שרה את הספקטרה לראות איך היא ואז תחליטי אם לקנות אותה, כי זו באמת השקעה רצינית..
    בהצלחה!
  • אם זה כך אז זה משהו אחר לחלוטין, עכשיו אני מבינה למה את רוצה לרכוש אחת לעצמך
    הספקטרה לא קטנה, אני לא חושבת שהיא תהיה נוחה לך לקחת אותה ללימודים
    אני שאבתי איתה בבית, היה לה מקום קבוע ליד המיטה על הריצפה...
  • יש לי של מדלה סווינג ,וגם ידנית של אוונט ,אני מאוד מרוצה -אמא שלי קנתה לי מתנה את הסווינג והיה לי את אוונט הידנית , בלימודים שאבתי כל יום והשתמשתי בשתיהן בו זמנית חסך זמן ,והיה מעולה
  • מאיה לסווינג יש מנוע חזק? איך היא עובדת עם סוללות?
  • לסווינג אין מנוע חזק ביותר ,אבל לי זה בהחלט מספיק למלא בקבוק !!! ,לא ניסיתי אותה אף פעם על סוללות ,אגב היה לי יותר מהר למלא בקבוק עם אוונט מאשר עם סווינג ,אבל עם סווינג הגעתי לשיחרור חלב הרבה יותר בקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה