אפשר להשתגע מההמתנה הזאת. ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות ....

הוסת אמורה להגיע (או שלא) או ביום שלישי או ביום רביעי השבוע, ואני משתגעת מההמתנה המותחת הזאת. איך להעביר את הזמן בינתיים ? איך לא לחשוב על זה כל שניה של היום ?

האם אני יכולה כבר לעשות בדיקת דם ?

אני כל כך מקווה שלא תגיע הוסת, שהנה , זה החודש שלי, זה תורי ... שכן, ברור לי שאם היא תגיע אני מתחילה בסבב ראשון של הפריה, וכל כך קשה לי עם זה.

אין לי סימנים בכלל החודש, אחרי המתנה של חמש שנים למדתי סוף סוף לא לדמיין את הסימנים שאני כל כך רוצה להרגיש. אבל זה לא משנה את המתח שאני נמצאת בו .

שיהיה לכולנו חודש קסום מלא בהצלחות

תן לאהבה שלך להוביל אותך
8 תגובות
עמוד 1
  • נשמה אני מקווה בשבילך שזה זה... הלוואי ולא תצטרכי לעבור את הטיפל בכלל...אבל במידה וכן אל תתאכזבי כי סטטיסטקה לטובתך אם לא הגיע החודש אז יש יותר סיכוי לחודש הבאה... מאחלת המון בהצלחה
  • מקסימה!
    מאחלת לך שבזכות ראש חודש אדר שהמזל שלכם יתהפך והחודש תתבשרי בהריון מהמם ובבטא מעלפת שתגדל ותגדל בעזרת ה'!
    מאחלת לך שלא תצטרכי להגיע להפריות וגם אם כן, אז שתהיה הפריה אחד וזהו, הפריה מנצחת וטובה :)
  • בהצלחה יקירה לחשוב טוב הכל טוב בהצלחה ובשורות טובות!!!
  • תודה בנות, ולחשוב שעברתי את השנים האחרונות בלעדיכן .....

כל כך עודדתם אותי, אתן בטח מבינות על מה אני מדברת ואיך אני מרגישה.

הבוקר בכל זאת עשיתי בדיקת דם, יום יומיים לפני האיחור המיוחל, היא יצאה קטנה מחמש . אבל בזכות התגובות שלכן לא בכיתי, ולא נשברתי אלא התמלאתי כוחות כדי להתחיל בטיפולי ההפריה, וזה ממש לא מובן מאליו ...

אז פשוט - תודה ..

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי

אם התוצאה יומיים לפני האיחור היא שלילית, אני לא סגורה על זה שסה נכון שזה שחילי

כי יש שלב מסוים שרק ממנן הבדיקות יצאו חיוביות

לא בטוחה אבל ניראה לי ככה בכל אופן
    כל הכבוד שאת חזקה!!!! הפריה היא לא מילה גסה וזה הרבה פחות ממה שזה נשמע - בכל המובנים!!

מאחלת לך רק טוב ואושררררר

ליטלילי

• גם אם התוצרה שלילית עם כל הכאב שבדבר צריך להמשיך...כולנו פה באותה סירה וזה שיש פה סיפורי הצלחה זה מאוד מעודד ונותן כוחות.אז בהצלחה יקיריתי ומקווה שההצלחה הבאה תהיה שלך
  • תודה.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • יש חדש מאמוש????

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה