היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שאיבה... אני ממש מתרגשת... לא יודעת מה צפוי לי אחרי לא יודעת כמה זקיקים ומה יהיה איתם.. לא יודעת אם יהיו כאבים.. גם ככה הכל רגיש מתי יאמרו לי על החזרה? נשימה עמוקה... אחלו לי בהצלחה (:
24 תגובות
עמוד 1
בהצלחה מתוקה, אל דאגה הכל יהיה בסדר, תעדכני מה קורה,
בהצלחה ובשורות טובות
בהצלחה נשמהההה ראש חודש היום!! יהיו רק בשורות טובותתת
תעדכני
ליטלילי
בהצלחה
בהצלחה!!!
שיר (:
באמת ראש חודש?.. מעולה... תודה בנות!!
בהצלחה ענקית!!!! בעזרת ה׳ בשורות טובות!
בהצלחה!! רק בשורות טובות אמן!!
אפרסקית
מדהימה שלנו, את בטח כבר אחרי השאיבה! קחי נשימה ארוכה לתהליך הזה ואני מחזיקה אצבעות שזאת תהיה הפעם האחרונה !!
בשורות טובות מאמי, תעדכני!!!
פוקה יקרה תודה רבה! ותודה לכן... אני אחרי. היה בסדר קצת כאבים אבל עכשיו טוב יותר. לוקחת נשימה עמוקה להמשך..(:
מקווה שאת מרגישה יותר טוב וששאבו ביציות שוות!!!
Boten
שיהיה סבב של בטא חיובית .... איזה יופי שאת אחרי....
מקווה בשבילך שזה הסבב האחרון, ואחת הביציות ששאבו יהיה הילד או הילדה שלך ....
עכשיו לחלק השני של החודש ... שיהיה המון בהצלחה.
תן לאהבה שלך להוביל אותך
בהצלחה והעיקר תהיה רגועה
תודה לכן! ב"ה אני אחרי.. מחכה לטלפון המיוחל שיספר על הפריה והחזרה אמן אני ממש מנסה להיות רגועה. אפילו לא הלכתי לעבוד שזה הרבה בשבילי אמן שיהיה גל הריונות
תחזיקי מעמד הכל יהיה בסדר... בהצלחה ותחזירי עם סיפורי הצלחה
אמן.. מחר החזרה!!! התרגשות...(:
מאמי, איזה כייף לשמוע!!! יאאלה בעזרת ה' שנשמע רק בשורות טובות
בובה מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!
אפרסקית
אין עליכן.. באמת באמת אני מקווה עבור כל אחת מכן
שולחת לך אנרגיה חיובית ומאחלת לך הרבה בהצלחה!
בהצלחה מדהימההההההה
לא להוריד את החיוך לרגע!!!!!! אתפלל בשבילך!
ליטלילי
תנוחי וכמה שיותר... מקווה שתהיה הפריה טובה מאוד ויוחזרו עוברים מעולים ואמן תתבשרי עוד שבועיים בבטא חיובית