הפעם הראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיצאתי מהבית למעל 3 שעות ללא אגמי...
    אמנם השארתי אותה עם גיסתי והיא יודעת לטפל בה אבל עדין...
    זו הרגשה כל כך מוזרה
    ולחשוב שהייתי אמורה לסיים שבוע שעבר את הבחינות האחרונות
    יאללה, סימסטר אחרון ללימודים וזהו!
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אני הלכתי ללימודים לראשונה השבוע מאז הלידה, היה באמת הזוי, הייתי על קוצים כל הזמן... נראה לי בדיעבד שהיה לי הרבה יותר קשה ממה שהיה לה... מה את לומדת?
  • המזל שגיסתי כל שעה שולחת לי תמונה או עדכון מצב...
    הייתי משתגעת אם לא!
    תעשיה וניהול עם מערכות מידע
    מה את לומדת?

• מאיה לגמרי... אני מוצאת את עצמי מגיבה באותן הבעות פנים שאני מגיבה כלפיה, עד שאני תופסת את עצמי.... שלא לדבר על להתלבש נורמלי, להתאפר, להראות כמו בנאדם. משיח כיף שזה משפחה ששומרת.. אני שמתי אצל מטפלת, ומתקשרת בהפסקות לשאול מה המצב.. בטח חושבים שם שאני קרציה... אני לומדת פסיכולוגיה קלינית (תואר שני)
  • באמת אתן עושות פרצופים תינוקיים לאנשים בוגרים ומדברות בקול תינוקי?
    זה לא קרה לי אף פעם...
    מה שכן קורה לי זה בבית אני מנענעת את העגלה גם כשאגם בכלל אצל אבא שלה על הידיים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה