סלקלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    מה הסלקל המומלץ והבטוח ביותר לתינוק?
    שמעתי רק על מקסי קוזי

אשמח אם תאירו את עיני

תודה!
11 תגובות
עמוד 1
  • כל הסלקלים עם תו תקן הם בטוחים , כל השאר זה להוציא ממך יותר כסף
  • היי , אני גם אשמח להמלצות על סל קל טוב..
    אני שמעתי על הסייבקס אטון.
    ותגידו עד כמה באמת משתמשים בחיבור הסלקל לעגלה? אני מתלבטת אם לקנות מתאם לעגלה?
  • לי יש סלקל שמתחבר לעגלה,
    לא חיברתי אותו אף פעם לעגלה כי אומרים שזה לא טוב לשים אותם הרבה זמן בסלקל..
    לי נוח יותר לשים אותה באמבטיה וניראה לי שגם לה
  • לנו יש את המקסי קוזי והוא ממש אחלה
  • היי תודה לבנות שענו.
    יש כאן מישהי שיש לה סלקל אחר? (לא של מקסי קוזי) ויכולה להמליץ?
  • לי יש את הסלקל של פג פרגו הוא בא ביחד עם העגלה..
    אני דווקא חושבת שזה חשוב שהוא מתחבר לעגלה כי לפעמים יוצאים לזמן קצת (קופ״ח/ מכולת)
    והתינוק ישן אז פשוט מוציאים עם הסלקל וזהו..
  • לי יש את הסלקל של פג פרגו הוא בא ביחד עם העגלה..
    אני דווקא חושבת שזה חשוב שהוא מתחבר לעגלה כי לפעמים יוצאים לזמן קצת (קופ״ח/ מכולת)
    והתינוק ישן אז פשוט מוציאים עם הסלקל וזהו..
  • לי יש שלכל של באביקאר שגם מתחבר לשלדה של עגלה ואני מאוד מרוצה . במיוחד שבקודם היה סלקל של קוסקו והיה פחות מוצלך ונוח לבן הבחור . סלכלים תוצרת אירופה בעל תו תקן נוקשה יותר ומבנה נח יותר לתינוק לדעתי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לי יש סלקל של בבה קונפורט שמתלבש על העגלה.
    הוא סבבה לגמרי, רק לא הייתי ממליצה לרכוש את הבסיס לרכב.
    אני קניתי והוא לא מתיישב הכי טוב על המושב, הוא כאילו באלכסון ואז הילדה יושבת בזווית לא טובה.
    אבא שלי סידר קומבינה עם ספוג מיוחד מתחת, כך שהזווית טובה יותר.
    אם לא היה עושה את זה הייתי קושרת את הסלקל כל פעם מחדש ובלי הבסיס.

בסופו של דבר, אם את רוצה בסיס לרכב, את תוודאי שזה בסיס איזופיקס שמתלבש עם שלדת הרכב ולא בסיס שקושרים רק עם חוגרת הבטיחות. אחרת זה כמו לקשור את הסלקל לחגורת בטיחות
    או שתוודאי ברכב איך הוא מתיישב שתהיה זוית טובה

• סייבקס אטון נחשב לאחד הסלקלים הבטוחים ביותר.
    אני מאוד אוהבת אותו, בעיקר, כי יש לו מצב שכיבה, כך שאין בעיה להשאיר אותם בסלקל לאורך זמן.
  • גם לי יש את של פג (מתחבר לעגלה) אחלה סלקל, יצא לי להשתמש בחיבור לעגלה.חיסרון אחד שלו זה שהוא די כבד.
    משיח לא הבנתי מדוע חשוב שהבסיס יתחבר לשלדה? זה לא מסרבל מאד אם רוצים להוציא אותו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה