היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הדירה שעברנו אליה היא ממש דקה מסבתא שלי, בסוף הרחוב. דודה שלי גרה למעלה ובן דוד שלי מולנו. מדובר בחלקה משפחתית ששייכת לנו כבר למעלה מ-80 שנה (אנחנו גרים בדירה של סבי וסבתי ז"ל)
עכשיו מה, כמה שהתלהבנו שהביאו לנו אותה במיוחד שלא הסכימו להשכיר אותה כמה שנים ככבוד לסבא ז"ל שנפטר שנה שעברה כמה ששמחנו, השיפוץ שעשו לכבודינו והכבוד שנתנו לנו שבאנו עכשיו אני מרגישה לא נעים מסבתא שלי. חששתי מזה נורא, במקום להתרחק כמו שרציתי ולרכוש עצמאות התקרבנו יותר מדי, יותר יותר מדי. היא כל דקה באה! כל שניה דופקת בדלת! זה התחיל בזה שנכנסנו ביום שישי לדירה כבר בשבת בבוקר 9:00 ואני שומעת מישהו לוחש בחלון ונהוראי עונה ומדבר איתו כאילו כלום נבהלתי! ניסיתי להבין אם זה באמת מישהו, ולבסוף שמעתי את סבתא שלי קוראת שאפתח את הדלת, ומאוחר ואיך אני במיטה בנות ואני במיטה חצי ישנה! (מה אם הייתי מתלבשת או יוצאת מהמקלחת?!) היא נכנסת כאילו כלום, ניגשת לילדים שואלת איפה הבגדים שלהם היא רוצה לקחת אותם ואני אבוא אח"כ סבא מחכה לקידוש (אחרי שאמרתי לה פעמיים שאנחנו אוכלים אצל אמא).
אח"כ שאכלנו אצל אמא שלי, חזרנו הביתה וישר ידעתי שמישהו היה פה שאלתי אותה האם היא הגיעה לביקור מבלי שידעתי? ומאיפה בכלל יש לה מפתח? והיא: כן, באתי לבקר את הדודה ונכנסתי לראות אם סידרו את הנזילה (חרטה). הפיוז עלה לי לראש, אמרתי לה באיפוק יתר שבפעם הבאה תודיע לי שלא מקובל עליי שנכנסים לי הביתה ככה כאילו כלום. כמובן שהיא לא מקשיבה שמה פס!
אתמול בערב דיברנו בטל', היא שאלה מה שלום הילד תוך כדי שיחה התנתקה השיחה, שחזרתי אליה סבא אמר "היא יצאה אלייך" והיא בכיף שלה דופקת בדלת 22:00 בלילה! ומתחקרת אותי מה הספקתי, פותחת ארונות ומחלקת הוראות שימי פה נייר, תרפדי את הארונות, ולמה זה בדרך?!
10 תגובות
עמוד 1
שירוש אם כל הכבוד אני ממש לא חושבת שהגזמת .... דווקא התנהגת באיפוק אני ממש לא הייתי מסוגלת להיות מאופקת כמוך..
כל בן אדם זקוק לפרטיות שלו ובטח אתם כמשפחה אני חושבת שכמה שזה קשה לך עשית בשכל העמדת אותה במקום על ההתחלה ככה שזה לא יהפוך להרגל..
תודה אוראלי
וואו זה נשמע קשה. אין לי ככ מה לייעץ נשמע שהדרך הנכונה היא להציב גבולות אבל אני מניחה שזה יותר קשה לעשות מלהגיד... בעל מקרה כדאי לדבר בנחת ולא מתוך כעס יש אולי מישהו שיכול לתווך בינכן?
המון ותחליפי צילינדר
מאמי אני חושבת שהתנהגת כמו שצריך אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר. התנהגת באיפוק,הצבת גבולות וזאת זכותך לשמור על מינימום פרטיות! נכון זה לא נעים אבל אין מה לעשות... תמשיכי ככה בסוף היא תבין ותקבל את זה בהבנה.
בהצלחה מותק
דבר ראשון- תחליפי צילינדר ודחוף!!! ותגידי שזה מטעמי בטיחות גנבים וכו... דבר שני- מעולה שהצבת גבול, את יכולה עכשיו בשביל שתרגישי טוב לשלוח הודעה משהו בסגנון של "סבתא אני אוהבת אותך מאד, אנחנו זקוקים לפרטיות שלנו וכו.." הרבה יותר קל להציב גבולות בהתחלה, לפני שמתקבעים הרגלים. תהיי שלמה על זה עם עצמך, ואז גם היא תקבל את זה.
אני מבינה מאד את הרגשה שלך ככה היה לי עם חמים הקודמים שלי (קנינו את דירה לידם (טעות של חיים ) הייתי אחרי לידה , כואבת עם תפרים ותינוק קטן בידיים וכל יום ביקורים ,סבתא שלי הייתי איתי רק חודשיים אחרי לידה וחזרה לביתה ,אבל הם פשוט שיגעו אותי עם ביקורים שלהם (דיברתי עם בעלי דאז לא עזר כלום ) כל יום באים בודקים לי איך אני מטפלת בילד , איך בבית , בקיצור היה לי מאד קשה . קיבלתי טראומה לכל חיים . אני חושבת שאת צריכה להסביר שזה מפריע לך (אני כמוך מאד קנאית לפרטיות שלי) וכמו שתמרה אמרה לך פשוט להחליף צילינדר (מטעמי ביטחון כמובן). את עוד מאופקת אני לא יכולתי לשתוק , אני בכלל לא אוהבת שמגעים אלי בלי להודיע (חמותי הנוכחית אשכנזייה ואני קווקזית (ספרדים) אומרת לבעלי איזה קווקזית אשתך היא לא אוהבת אורחים כאילו אם קווקזית אני צריכה להפוך את בית שלי למסעדה ובית מלון .כל דבר צריך להיות בטעם טוב.
/]
וואוו, אין לי מילים.. אני מעריצה אותך על האיפוק!!
הייתי מתחרפנת!!
תודה בנות
כמו שנאמר לך כאן זה הזמן לשים את הגבולות. בהתחלה. אח"כ יהיה קשה מאוד. אני בהלם שהיא מרשה לעצמה להיכנס הבייתה עם המפתח שלה כשאת לא נמצאת. זה ממש השגת גבול! אם בבית שלך את לא מרגישה בטוחה אז מה נשאר? ראשית חובה להחליף צילינדר כמו שתמרה אמרה לך, אם את לא יודעת איך לתרץ את החלפת הצילינדר אז תחליפו דלת כאילו בשביל משהו יותר יפה או יותר בטוח ואז הדלת החדשה תגיע עם צילינדר חדש. חוצמזה תמשיכי להציב גבולות כי זה הזמן, בהתחלה.
נוטה להאמין שהכל מכוונה טובה ורצון לעזור. אבל אין ספק שזה מחרפן!!! ....