הפרשה לפני המחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    זו הפעם הראשונה שאני כותבת משהו בפורום הזה אז תודה מראש לקוראות ולמגיבות (:
    אני ובעלי מנסים כבר חצי שנה להיכנס להריון שני, כשבהריון הראשון זה הלך יחסית די מהר בלי בדיקות ביוץ, ציפיות וייאוש.... עכשיו לצערינו זה לא קורה כל כך מהר :(
    תוך כדי הנסיונות שמתי לב לתופעה שקורית אצלי, כיומיים שלושה לפני המחזור יש לי הפרשה דמית, יחסית מועטה... לא שטף דם כמו במחזור. ההפרשה לרוב נראית רק בניגוב וחולפת לאחר יום, אחר כך יש יומיים ללא כל הפרשה ואז מגיע המחזור.

משהי מכירה? חוותה? יכול להיות שזה קשור לקושי בהכנסות להריון?

תודה רבה (:
12 תגובות
עמוד 1
  • זה קור לי כל הזמן אבל אני לא בטוחה שיש קשר לקושי בכניסה להריון...

שאלה: ניסית פעם לבדוק הריון בבדיקת דם משהו כמו יום לפניי קבל. המחזור?

ליטלילי

• היי Minime

גם לי זה קורה מאז שאני מנסה להכנס להריון שני.
    כל חודש זה נותן לי תחושה שאולי זו השתרשות ואז אחרי יומיים המחזור מגיע.

אני לא יודעת אם זה קשור לבעיות בכניסה להריון או שפשוט הגוף החליט להתריע לפני בואו של המחזור

בהצלחה!
  • גם אצלי זה קורה תמיד, מכניס לי תקוות ואז מנפץ אותם :-\
    אני כבר חשבתי שיש לי משהו שחוסר ובגלל זה המחזור נתקע אבל הרופא אמר לי שזה קורה להרבה ולא צריך להתיחס לזה יותר מידי..

מאחלת לך קליטה מהירה והריון תקין ובריא!
  • הי ליטלילי,

עד עכשיו לא ממש הייתה לי סיבה לעשות בדיקת דם לזיהוי הריון, כל פעם אחרי יומיים שלושה המחזור הגיע ואיתו גם האכזבה (:

בכל אופן, תודה לך וגם לשאר העונות... תופעה מוזרה, אך נראה שדי מוכרת (;

כמו שרשמתי זו הייתה הפעם הראשונה שכתבתי פה ומשום מה איך שקראתי את התשובות שלכן ממש התרגשתי (דמעות וכו...), אני לא יודעת למה, אולי העובדה שזו פעם ראשונה שאני ״מדברת״ על כל הכמיהה להריון עם משהו פרט לבעלי (;

אז המון תודה
    והמון בהצלחה לכולנו
  • היי בנות,
    אני קוראת את התגובות שלכן וחייבת להזדהות. גם אנחנו מנסים להיכנס להריון שני מזה זמן רב (כמעט שנה ללא גלולות וכ 9 חודשים עם מעקבי ביוץ וכאלה) והאכזבה בכל חודש עם הגעת הדימום כה קשה ובכל חודש זה נהיה יותר קשה.
    עכשיו אני כמעט שבוע אחרי הביוץ והמחשבות פשוט לא מניחות לי כל עקצוץ קטן בבטן או רגישות שולחת אותי למחשבות בלתי פוסקות, אני מנסה למצוא סימנים בכל דבר וכל כך מפחדת להתאכז.
    אין לי מושג איך אצליח להחזיק כעוד שבוע וחצי כמעט ככה ומצד שני כל כך מפחדת פתאום לראות את המחזור.
    זהו פרקתי ומצטערת אם יצא לי ארוך ומייגע.
    רק רציתי להגיד שאני מבינה ללבכן
  • Minime אני כל כך מבינה את ההתרגשות שלך בקריאת התגובות. אני עד עכשיו מתרגשת מכל תגובה של בחורה כאן. זה כיף שיש אזן קשבת ומצד שני את חסויה.

עדייןמקווה- נראה לי שאנחנו אמורות לקבל ביחד מחזור או לא לקבל
    המחזור האחרון שלי היה ב-12/2.

מחזיקה אצבעות לכולן שזה החודש שלנו שבו נתבשר בדברים טובים!!!!
  • חחח נכון
    אני מחכה לעבור את יום חמישי ה 13 לחודש...
    איך את לא מאבדת את הסבלנות
  • ממש קשה לי!!!!!!!!!
    אני לא מפסיקה לחשוב על זה

החודש גם עברתי צילום רחם. ביקשתי מהרופא נשים שיזרז את הכניסה להריון כבר אין לי סבלנות, אז הוא שלח אותי לצילום רחם. משיחה איתו ומקריאה באינטרנט רוב הסיכויים להכנס להריון באותו חודש של הבדיקה או חודש לאחר מכן עולים. מקווה מאוד שזה יצליח!!!

• היי,
    נכנסתי לפורום הזה בדיוק מאותה סיבה, כדיי להבין את התופעה הזו.
    אמנם אני ובעלי רק בתחילת הדרך ועדיין לא לחוצה, אבל גם לי כל חודש אותה תופעה של דימום מאוד קל למשך יומיים ולאחר מכן הפסקה של שלושה ימים בערך ואז מגיע המחזור.... תופעה שהתחילה עם הפסקת הגלולות ולא הייתה בעבר.
    אני מאמינה שבאמת מדובר בשום דבר.
    אם יש מישהי שיש לה עוד ידע בנושא - אשמח.

שיהיה לכן בהצלחה!
  • הי בנות, גם אני כמוכן!!
    הריון ראשון קליטה מיידית, הריון בריא ב״ה..
    והריון שני?! לא מגיע בניסיונות של 5 חודשים, עכשיו מתחילים חודש שישי לניסיונות,
    נורא קשה לי ההתמודדות, מסכן בעלי כמה אני בוכה לו.. כל כך רוצה עוד ילד, שיהיה לבן שלי אח/ות שיהיה לו עם מי לשחק, הוא ממש חברותי ומשתעמם בבית כשחוזר מהגן..

אני הלכתי כבר לרופא וביקשתי פרופיל הורמונלי בגלל התופעה שמופיעה אצלי שהיא הפרשות חומות/שחורות/דמעות יומיים לפני המחזור, בלי קשר הרגשתי שמשהו בגוף שלי השתנה אחרי הבריון-לידה-הנקה-גלולות..
    מקווה שנתבשר בשורות טובות בקרוב ונרבה את מדינת ישראל בתינוקות חמודים ובריאים!!
  • טוב, אז בהמשך לשיחתנו ... החודש לא היה הדימום המקדים, אז קיוויתי אולי הפעם לא יגיע המחזור, מבלי שיעשה פרומו ויתריע על הגעתו (:
    אז למרות שהחלטתי שהפעם אני לא עושה בדיקת הריון עד לאיחור ממש רציני, נשברתי ובדקתי ולצערי הבדיקה שלילית... וכמו תמיד דקה אחרי הבדיקה יש סימני התחלת מחזור...

מייאש מאוד...
    כל חודש בתקופה הזו אני מתייאשת, בקושי מרימה את עצמי בשיכנועים שהחודש הבא זה החודש שלנו, עוברת את השבועיים הראשונים של החודש באפטיות מוחלטת לנושא, ואת השבועיים אחרי הביוץ כמו ילד קטן שמחכה ליומהולדת ומת לפתוח את המתנות כבר שבוע מראש...
    קשה... קשה מאוד...

מקווה שלפחות לכן יהיו בשורות טובות החודש... זה לפחות נותן תקווה (:
    שבת שלום!

• מבינה אותך מאוד.. מקווה שזה המחזור האחרון בתשעת החודשים הקרובים! שבת שלום ובשורות טובות!
    אישית כבר הפכתי להיות די אפטית ומתי שזה יקרה זה יקרה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה