ליטלילי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשמה יפה שכמותך תודה ששאלת האמת היא שאני בכסאח עם הבעל כי הוא לא יכול לסבול אותי בימים של המחזור תכלס אני לא יכולה לסבול אותי חחח ובנוסף המחזור הגיע - נפלא נכון?!
    אבל אני מחייכת חחחחחח כי מכאן אפשר רק לעלות!!!

מה שלומך את?

אפרסקית
13 תגובות
עמוד 1
  • מעולה העיקר שאת חיובית

גם אני ככה בימים האלה וגם עם ההורמונים... בעלי אןמר שאני כבר ממש בלתי נסבלת חחח

אני בסדר היום הייתי בבדיקת דם ואותטרסאונד וביום חמישי שאיבה... יש רק 3 זקיקים נקווה שיצא מזה משהו ושלא יהיה כמו הפעם הקודמת....
    ליטלילי

• אחותי אנחנו חייבות להיות חיוביות אחרת הלך עלינו חחח
    יאללה אני מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים הלוואי אמן שהחודש הזה יהיה החודש שלך!!!
    איפה את עושה באסותא רמת החייל?
    ואיזה זריקות את מקבלת?

אפרסקית
  • אני מטופלת בכרמל.. אני גרה בצפון

מקבלת פיורגון 250

היום כבר אוביטרל

מתפללת לטובבבבב

ליטלילי

• נסיכות, אתן כל כך קרובות לזה...
    יאאלה, בעזרת ה' טיפול אחרון ומנצח!!!

כל כך מתפללת בשבילכן, תיקחו נשימה עמוקה וקדימה, לבשר רק בשורות טובות!!!
  • בעזרת השם!! שולחת לך חיזוקים חיוביים!!!
    אני אוטוטו אתחיל סבב שני..
    תעדכני

אפרסקית
  • איזה מדהימות אתן .... וכמה כוחות אני שואבת מכן
    שולחת מיליוני

גרמתן לי לחיוך ענק בגוף ובנפש - תודה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • פוקה אהובה תודה!! ואת תהיי רגועה! קחי נשימה עמוקה ותחשבי רק חיובי! בלי לחץ!! זה לא אומר כלום אם אין סימנים.. חמסה חמסה

וג'ירפה יקירה זה רק בנות הפורום! יש כאן גדולה לבנות להרים אחת את השניה ולרומם את מצב הרוח.. אני לפני יומיים הייתי על הפנים, שיתפתי הודעה והתגובות שבאו אחריה הרסו אותי.. פשוט חיממו לי את הלב! זה הרים אותי עם כוחות לסבב שני

אפרסקית
  • מלאכיות!!!!
    אתן פשוט מלאכיות ואני לא מבינה למה אלוהים מנסה דווקא את הטובים.....

אבל בסוף יהיה בסדר! אני יודעת את זה.

אומרים שסבב רביעי חייב להיות מנצח אז אני מחזיקה אצבעות.

בסבבים הקודמים הייתי הרבה יותר מאופקת. ממש מתתי מפחד לקוות.
    והפעם - אני לא מפסיקה לחשוב ולקוות ולהתפלל. כל היום מסתכלת לשמיים ומבקשת להקלט ושזה יגמר כבר. . .

בחודש הבא גיסתו של בעךי אמורה ללדת וחודש אחריי זה - גיסתי. ממש בא לי ללכת לבריתות עם בטן קטנה משלי!!!!!!

ליטלילי

• אני ממש מבינה אותך.. בצד של בעלי כולם התחתנו פלוס מינוס איתנו ולכולן יש כבר ילד/ה הפסקתי כבר ללכת למפגשים.. פשוט לא מסוגלת שמדברים איתי על ילדים כל הזמן ואני בכלל בעולם אחר משלי - עולם הטיפולים הבדיקות וההורמונים...
    אזזזזזז בעזרת השםםם שולחת לך חיבוק וכמות ענקית ענקית של תקווה

אפרסקית
  • בנות יקרות..הרגע הזה יגיע ובגדול - להיות עם בטן של הריון !!!!
    ליטלילי בהצלחה ...מחזיקה לך אצבעות...והפעם תשחקי אותה
    אגב...גם אני מטופלת בכרמל...
  • פשוט נהנת לקרוא את התמיכה שלכן אחת בשניה!!!מאחלת לכן מכל הלב בשורות טוב,ובע"ה כולכן החודש בהריון!!!
    מיליוני חיבוקיםםםם
  • מאמי המון הצלחה מחר , מחשבות חיוביות , מחזיקה לך אצבעות
  • תודה רבה ((:

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה