תודה לך על התגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כן ממולץ לקחת איקקלומין שוב פעם? אני לא משיגה שום רופא נשים לשבוע הקרוב ולכן אני מסתפקת אם לקחת או לא?! בכל אופן תודה לך!

אפי
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מתארת לעצמי שאת שואלת אותי..
    באיזה קופה את?
    לא ממליצה לקחת לבד בלי מעקב, את צריכה להתחיל את האיקקלמין מהיום החמישי למחזור וכל רופא נשים יכול לתת לך את הכדור והפניה למעקב... תדרשי גם בדיקות דם לזיהוי ביוץ, זה יותר מדויק

שיר (:
  • רעיון מעולה עם הבדיקות דם, אני במכבי ואני מקווה שיש להם את הכל כלול באותו מבנה ובאותן שעות, א"כ אני אהיה יותר רגועה. תודה לך שוב!

אפי
  • אני יודעת שיש בנתניה, בפ"ת ובב"ב הכל באותו מבנה, מאיפה את?

שיר (:
  • ירושלים עיר הקודש! מה אין כאן ירושלמיות? אני עשיתי מעקב זקיקים באגריפס ואני מאד מקווה שיש להם גם בדיקות דם במקום. תודה שיר.

אפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה