סקר: איך הכרתן את הבעל שלכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רוצה סיפורים רומנטיים

28 תגובות
עמוד 1
  • מרגש
  • בעלי היה איש קבע שנמאס לו אחרי 5 שנות קבע, התפטר והחליט לטוס לקרנבל בברזיל עם חבר (היה בן 26)
    אני הייתי במבוי סתום בחיים ובעצת חברה טובה עזבתי הכל (פסיכומטירי ועבודה מעל שנה וחצי) וטסתי לטיול בדרום אמריקה לחצי שנה. (בת 22)
    טסתי עם בחור שהכרתי באינטרנט ונפרדנו מהר מאוד כי לא הסתדרנו. המשכתי לטייל עם בחורה שהכרתי שם. אחרי 3 שבועות הגיע ערב פסח וכמו כל הישראלים הלכנו לעשות את ליל הסדר בבית חב"ד.
    ניפגשנו שם, ישבנו אחד מול השניה. שיחקנו פיצוחים - מאמינים שבין ישראלים בחול חייב להיות לפחות אדם אחד ששנינו מכירים - איפה שירתת? מגב. גם אני! איפה? איו"ש. גם אני! מכיר את.... כן! מפה לשם המשכנו לדבר, יצאנו בערב עם החברים למסיבה. ומסתבר גם ששכנו באותו ההוסטל.
    למחרת החלטנו חבורה של 5 אנשים שממשיכים לטייל ביחד וטיילנו במשך חודשיים ביחד עד שהוא חזר לארץ.
    אני המשכתי את הטיול שלי ושבועיים אחרי שבעלי חזר לארץ, האקס שלי בא לטייל איתי (היה מתוכנן מראש...)
    אחרי 3 חודשים חזרתי לארץ , כמובן שניפרדתי כבר מהאקס, ליבי היה שייך לבעלי.
    ניפגשנו שוב בארץ ומאז אנחנו ביחד כבר 4 שנים.

הכל זה מלמעלה - אם היינו צריכים לטוס לחצי השני של הכדור בשביל להכיר, כנראה שזה היה כתוב שם למעלה
  • טוב אז ככה..

בעלי ואני בני אותו גיל 22
    לפני שיצאתי עם בעלי היה לי חבר שנה וחצי
    כל פעם היינו נפרדים וחוזרים וכבר ממש רציתי להעיף אותו
    נפרדנו ואחרי כמה ימים הלכתי לעבוד במלצרות עם בן דוד של בעלי
    ושם הכרתי אותו
    במיקרה שנינו באנו לעבוד שם בפעם הראשונה והאחרונה גם שלי חחחח
    מהשניה שראיתי אותו ניתפסתי עליו היה בנינו קליק כזה חיבור כאילו אנחנו מכירים שנים
    לא עזבתי אותו כל הערב ומאז אנחנו ביחד
    זה קרה בכיתה יא
    אז עברנו ביחד את הבצפר ואחר כל צבא
    ושהוא השתחרר עברנו לגור ביחד
    נכנסתי להריון
    ועכשיו יש לנו נסיכה מהממת בת חודש וחצי:)

• טוב אז ככה

• אנחנו הכרנו בלימודים. תואר ראשון, שנה א. הוא ביישן-ביישן, חיפש ספרי לימוד, נתתי לו טלפון של מישהי שמוכרת, אח"כ השווינו תשובות של עבודות בסטטיסטיקה, מתישהו הסטטיסטיקה קצת נזנחה לטובת סתם דיבורי דא והא, הרבה מאד שיחות פייסבוק כאלה, ואני מחכה ומחכה שיציע לי לצאת... ראיתי שהוא מתבייש, החלטתי שאני לא מחכה, ונעניתי להצעה אחרת.. יצאנו פעם אחת והבנתי שזה לא העניין.. בדרך לטיול טרמפים לחרמון נפרדתי ממנו בטלפון, בדרך חזור התחברתי שוב לפייסבוק לחפש את הבחור... המשכנו ככה עוד כמה ימים, אז התחיל סמסטר ב, נפגשנו באוניברסיטה, במקרה הוא חיכה לפגישה עם מרצה, במקרה אני חפשתי את הטלפון שלי ברחבי הקמפוס, ומפה לשם דברנו איזה 3 שעות.. תמיד אמרתי שאני ארצה להכיר הרבה זמן את החבר שלי לפני שנחליט להתחתן (דוסים וזה..) אבל אחרי חודש ושלושה שבועות, בערב פסח, הבחור באמצע טיול שלף פסק זמן (אמרתי לו שלא יעיז לקנות לי לבד טבעת.. ויש לי שריטה עם פסק זמן..), כרע ברך והציע לי נישואין.. בחופשת הסמסטר שלאחר מכן התחתנו, , אני אז בת 21 וחצי, הוא בן 24. פורים שעבר קבלתי את תוצאות הבטא, ועכשיו נהנים מהנסיכה הקסומה והמתוקה שלנו... רומנטיקה של חנונים....
  • אני לא מאמינה שכתבתי מגילת אסתר והיא נמחקה לי!!!!

• צירפתי לך תמונה שלנו מהתקופה שרק יצאנו
    http://tinypic.com/r/30b1k3p/8
    וזאת תמונה מהצילומי חוץ של החתונה
    http://tinypic.com/r/2rdi1is/8
  • הסיפור שלנו:

הכרנו בצבא, אני הייתי קצינה צעירה, פושטקית,
    עם רסטות בשיעור ועגילים בכל הגוף
    והוא היה מחזור אחרון - לפני שחרור.
    מהרגע שהוא ראה אותי, קצינה לא שגרתית
    הוא מספר שהוא התאהב בי, ואני כמובן ידעתי והרגשתי,
    אבל לא התייחסתי אליו ברצינות.
    באותה התקופה היה לי חבר "און אנד אוף" (שבסוף גם הציע לי נישואין)
    אבל לא רציתי מערכת יחסית, כי רציתי להתמקד בעבודה.

הוא חיזר אחריי באינטנסיביות במשך כשלוש שנים,
    שלח לי הודעות, פרחים, טלפונים...
    אני התעלמתי ממנו בברוטאליות.
    סיננתי אותו, ביקשתי מהמשפחה שלי שימציאו עבורי תירוצים...

ערב אחד, עניתי לטלפון שלו בטעות מתוך שינה,
    הסכמתי לבוא אליו הביתה לראות סרט (גם זה היה מתוך שינה)
    הגעתי אליו הביתה, והוא המתין לי בהתרגשות במדרגות.
    כשהוא חיבק אותי, הרגשתי את פעימות הלב שלו דרך החזה...

ומאז הכל היסטוריה. באותו הערב נשארתי לישון אצלו
    ואנחנו ביחד מאז.

עד היום אני לא מרגישה בנוח עם ההתנהגות שלי כלפיו במהלך החיזורים שלו,
    והוא מדיי פעם מזכיר לי איזו ביצ'ית הייתי,
    אבל היום אני זו שמחזרת אחריו - שולחת לו הודעות ופרחים באמצע היום...
    איך שגלגל מסתובב לו.
  • יאו איזה סיפורים מדהימיםםםםםםם
    גרמתן לי להזיל דמעה
    הורמונים

• גמני רוצה להשוויץ
    והמחשב שלי מנותק מהמעבר אז אין לי אפשרות להעלות תמונה נורמלי

הנה שירשור שמצאתי במועדפים (יש לי בן חחחח)
    בחתימה יש את הצעת הנישואין

• כיף לקרוא את כל הסיפורים..
    אחלה סקר שירה
  • רחלי מהממת אחת !!!
    מאיפה את ? את מאד מוכרת לי
  • רחלי מהממת אחת !!!
    מאיפה את ? את מאד מוכרת לי
  • תודה רבה לכן בנות יקרות.
    מירי אני במקור מקרית מלאכי(עיר ליד אשקלון)
    כשהתחתנתי עברתי לכפר סבא(בעלי משם).
  • ווואי באמת מהממת משהו מיוחד

רחלי-
    אושר בריאות אהבה והצלחה
  • רחוקה .. אני מהקריות.
  • טוב אז אני סיימתי את יב' חילונית גמורה והלכתי לעבוד בקייטנה בקיץ לפני השירות הצבאי שלי
    בקייטנה הדריך גם בעלי שרק התחיל להתחזק באותה תקופה (שבת כשרות כיפה)
    ובגלל ששנינו הדרכנו את אותה קבוצת גיל אז יצא לנו לבלות הרבה ביחד.
    יום אחד הצעתי לו לבוא איתי לאיזה מסיבה בחמישי והוא אמר לי שהוא לא יכול כי יש לו שיעור תורה.
    אני טיפוס נורא ציני וצחקתי קצת ואמרתי שאם היה גם לבנות הייתי באה איתו.
    מ תבר שזה היה גם לבנות...
    ויתרתי על המסיבה באותו ערב והלכתי (לא יודעת מה נכנס בי)
    ומאז התחיל קשר הדוק ביני לבינו וגם ביני לבין הקב"ה.
    התחלתי לחזור בתשובה וכבר בפורים של אותה שנה הוא הציע לי להתחתן.
    יום שישי יהיה לנו יום נישואים של שנתיים ביחד :).

• וואו סהר, מרגש!
    איזה קטע שרובנו מתחזקות כאן.

אצלנו זה היה הפוך, אני זו שמשכתי את מתן לשיעורים
    בהתחלה הלכנו בשביל החבר'ה, הצחוקים
    היה בחור מהשכונה שעשה שיעורים על נרגילה
    משהו כזה קבלי, הוא כבר מוסר שיעורים ל-200 בני נוער
    והיום הוא הרב של מתן. למרות שמתן ממש לא התלהב ללכת בזמנו

• ב"ה
    משמח לדעת שאני לא המתחזקת היחידה פה...
    בתור אחת שהייתה יוצאת לפאבים ומועדונים ההורים קיבלו קצת בשוק את כל עניין החזרה בתשובה החתונה המופרדת וכיסוי הראש
    ואיך אפשר לשכוח את זה שהתחתנתי בת 19 וישר נכנסתי להריון חחחח...

• ספרי לי על זה

• אנחנו גם נחשבים לקו יחסית חרדי אז בכלל קוראים לנו פנאטיים פה :)
    ב"ה הרב שלי מארגן מסיבות ראש חודש
    עם סעודה וריקודים והמון כיף
    זה אמנם לא מועדון אבל זה כן תחליף כי זה לרקוד עם חברות ולהוציא אנרגיה.
    הגעתי למסקנה שכל מה שאסור אפשר לעשות במותר בקדושה
    רק צריך לדעת איך :)

• אנחנו כמובן שהכרנו בשידוך... (כן כן... אני בחורה דתיה)
    נפגשתי עם 8 בחורים ואת כולם פשוט לא רציתי.. כל פעם בגלל סיבה אחרת...
    בעלה של דודה שלי היה הרב של בעלי בישיבה ואמר לאמא שלי שיש לו בחור יפה, ממשפחה טובה, עדין וטוב לב שיכול ממש להתאים לי ולהשקפות שלי...
    ששמעתי את זה, לא רציתי, כי הסגנון שלו לא כ"כ מצא חן בעיני מכל מיני בירורים שעשיתי, אבל דוד שלי ממש לחץ ואמר שזה ממש פספוס ושאם הוא מציע- סימן שזה ממש מתאים, כי הוא לא מתכוון להפגיש ביננו סתם.
    הסכמתי אחרי שכנועים של ההורים שלי.
    הגעתי לפגישה... פגישה עיוורת כמו שאומרים...
    אבל-
    איך שראיתי אותו, נדלקתי.
    בחור גבוה, רזה, בהיר, חתיכי כזה... בדיוק כמו שתמיד רציתי...
    אמרתי לעצמי, סטופ!!!!!!!!!
    תעצמי עיניים שאת מדברת איתו ותנסי כמה שיותר להתחבר אל הפנים שלו ולא רק אל החוץ... ואכן כך היה.
    הוא ממש כבש אותי.
    הכל היה בו כמו שרציתי ולמרות מה ששמעתי על סגנון חיים שלו שלפני כן..
    לא רציתי אותו בהתחלה ומבחינתי הפגישה הראשונה היתה סתמית, רק כדי להשתיק את ההורים ודוד שלי.
    אחרי כמה פגישות ארוכות, של חיבור, צחוקים, כיף והנאה, הוא אמר שהוא ממש מרגיש שזה זה...
    שמבחינתו, הוא בדק הכל וראה שזה מתאים ושהוא מוכן להתקדם לקראת חתונה ועכשיו ההחלטה נמצאת בידיים שלי.
    כשסיימנו את הפגישה, אמרתי לו שאני חושבת שאפשר לסגור על חתונה. שמיציתי עם הפגישות ושהכל מתאים לי.
    פגישה אחרי זה נפגשנו במסעדה הודית (!!) במלון קראון פלאזה בירושלים ושם הוא הציע. זה היה חמוד ומרגש. ישבנו אחד מול השני שמתחתינו בשולחן יש אוכל הודי טעיםםםם ובמבט מבויייש ומסמיק, הסכמתי

l]
  • הסיפור שלי ושל בעלי מראה שהכל זה גורל!!!

אני ובעלי היינו ביחד בחטיבה ובתיכון במשך 6 שנים
    אך לעולם לא הכרנו, לא ראינו אחד את השני
    היות ובכל כיתה היו 40 תלמידים ובשכבה היו 14 כיתות!!!
    במשך 3 שנים אני והחברות שלי יצאנו לפאב שכונתי קבוע
    הברמן כבר הכיר אותי כל כך טוב והציע לצאת עם אח שלו (כיום בעלי)
    אני סירבתי אבל נתתי לו את הטלפון שלי כדי שיסדר לי עבודה
    יום למחרת הוא התקשר אמר שאין עבודה וזהו....
    כעבור 3 שנים עבדתי ברכבת ופתאום הוא מתקשר אלי
    ואומר לי ״איזה יפה את כשאת עצבנית״
    באותו ערב נפגשנו מאז התחלנו לצאת... כמובן שאח שלו היה בהלם!!!
    וכעבור 3 חודשים הוא הציע לי

• טוב, אנחנו כמובן נפגשנו בשידוך.
    חוץ ממנו, היה עוד בחור אחד שנפגשתי איתו פעם אחת ולא יצא מזה כלום.
    חברה מאוד מאוד טובה שלי למדה עם בת דודה שלו בכיתה ופתאום יום אחד נפל לה הרעיון.
    נפגשנו ארבע פגישות- חמישי, ראשון, שלישי ובחמישי התארסנו.
    אני זוכרת שהגעתי לפגישה במלון פנינת דן מול העיר העתיקה וראיתי אותו מגיע מלמטה ובאותו רגע נפלו לי כל ההתלבטויות ואמרתי לעצמי, מפגרת... מה את עדיין מתלבטת, הוא בדיוק התגשמות כל החלומות שלך- בחור חם, אוהב, בעל חוש הומור, עם שאיפות וחלומות כמו שלך וחיוך מקסים וכובש, והמון המון שמחת חיים (שזה היה אחת הנקודות הכי חשובות לי, אני שונאת קוטרים)
    ואחרי שעה כבר היינו מאורסים, הלכנו ברגל לכותל ואז עשינו מסיבת אירוסין קטנה בבית של אמא שלי (זה היה בתשעת הימים אז היה משהו מאוד מצומצם)

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • בעלי ניהל חדר כושר בבניין בו עבדתי והייתי מנויה שם.
    איך שראיתי אותו נדלקתי ובדיעבד מסתבר שזה היה הדדי אבל הוא לא ידע איך להתחיל איתי ושאל אותי אם יש לי משהי להכיר לו, מאותו הרגע ירדתי ממנו. אמרתי-מה הוא דפוק הוא לא רואה שאני פנויה? הוא חיזר אחריי בהתמדה במשך שנה וחצי!!! ואני לא הבנתי וזה רק בגלל שמידי פעם שאל אם יש לי חבר וכשאמרתי שלא שוב היה אומר אם יש לי מישהי להכיר לו.. בדיעבד אמר לי שזאת היתה הדרך שלו להתחיל איתי... דרך מוזרה..
    היה מתקשר אליי בתירוצים שיש לו כרטיסים להצגה אם אני רוצה לבוא איתו וכאלה ותמיד הייתי דוחה אותו ועדיין לא הבנתי שמתחיל איתי חשבתי שאנחנו ידידים.
    באותה תקופה עברתי לגור לבד בת"א וגם הוא שכר דירה בת"א אז היה ממציא תירוצים כדי לבוא (אני באזור אפשר לקפוץ?), ואני תמיד קיבלתי אותו. היינו יושבים ומדברים עד השעות הקטנות של הלילה ועדיין לא הבנתי שמתחיל איתי.
    באותה תקופה רצה לעבור דירה וחיפש דירה אחרת בת"א אז בדיוק בבניין בו גרתי התפנתה דירה. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש כאן דירה בשבילו אם רוצה לראות. אז הוא קבע עם המשכיר לאותו היום, יום שישי בערב.
    ובאמת בא ביום שישי, דפק לי בדלת וכשפתחתי את הדלת הוא עמד בפתח, גבוה, יפה מתמיד, לבוש כמו ליציאה וביד החזיק שוקולד טים טם. הרגשתי פתאום הרגשה מוזרה. הבנתי שהוא לא בא לראות את הדירה להשכרה (אני לא זוכרת אם אפילו עלה לראות אותה בכלל) אלא הרגשתי שבא לדייט. והיתה מן הרגשה מוזרה כזאת כאילו קול פנימי אמר לי "משהו עומד להתחיל כאן".
    ישבנו כרגיל ודיברנו עד השעות הקטנות כמו תמיד, רק שהפעם לאט לאט ובביישנות הוא הניח יד על ברכיי ולאט לאט נפגשו המבטים והתנשקנו..ומאותו הרגע לא נפרדנו...
  • איך אני אוהבת סקרים כאלה:)

אני הייתי ילדונת תמימה בת 13 והוא היה בן 17.
    עבדתי בחוות סוסים בשבתות ולו היה שתי סוסות כך שיצא לנו להתקל אחד בשני תמיד אבל לא הייתה אינטראקציה כי הייתה לו חברה וגם כי הייתי ממש ילדה קטנה.. אבל זכור לי שחשבתי שהוא ממש חתיך :)
    ואז כשהייתי בת 16 נפרדתי מהחבר הראשון שלי ועברתי סוג של משברון..
    לא יצאתי מהבית וכו.. וחברה הכי טובה שלי של אז התקשרה ואמרה לי שהיום היא מוציאה אותי מהבית ויהי מה!
    אז התארגנתי הכי פשוט שלי ויצאנו למן ערב סטנדאפ בר כזה עם שני ידידים שלה שאחד מהם היה הוא.. מייייייד התחברנו בטירוף, הייתה ממש משיכה מטורפת מהשניה הראשונה ולא זזנו אחד מהשני כל הערב.
    בסוף הערב כשהלכנו נתתי לו נשיקה על הפה! חחחח שמי שמכיר אותי יודע שאני בחייייים לא עושה כאלו דברים..
    והוא השתגע מזה, יומיים אחרי כבר הכיר אותי לאמא שלו.. היינו כמו דבק לא נפרדנו אחד מהשני עד שבגיל 17 שלי עברנו לגור יחד, יצאנו בכולל 4 שנים מתוכן כמעט כל הזמן גרנו יחד, כשהייתי בת 20 התחתנו וכמעט בגיל 21 שלי ילדתי את ליעד שלנו.
    היום אני בת 23 עם נסיך משגעעעעעע בן שנתיים וחצי ואני ובעלי יחד כבר 7 שנים ב"ה.

• וואו וואו... סיפורים ממש מרגשים..
    אני כרגיל מתעוררת לי בשבת בבוקר ב-6, לא מצליחה לישון מאז שאני בהיריון. אז עשיתן לי בוקר מהנה :)

אשתף גם..
    אני את בעלי למעשה הכרתי בכיתה א'. למדנו תמיד באותה כיתה/שכבה, וגרנו באותה שכונה. היו לנו המון חברים משותפים ויצאנו הרבה ביחד, אבל לא היה שומדבר רומנטי.
    בכיתה י"א הוא התחיל לחזר אחריי, אבל בהתחלה לא הייתי בעניין.
    כשהכרתי אותו יותר לעומק, מייד התאהבתי. לא הרגשתי ככה מעולם, ולעולם לא אשכח את ההרגשה המטורפת הזו.
    התחלנו לצאת... הכי לא רציני שיש.. מי חשב שזה יגיע לחתונה.
    התגייסנו, טיילנו, למדנו... ופתאום קלטנו שאנחנו כמעט עשור ביחד.
    ההורים כבר השתגעווו.. רצו נכדים.
    בגיל 25 הוא הציע, ואפילו שידעתי שזה יגיע וכבר דיברנו על איך ומתי תהיה החתונה, עדיין הופתעתי בטירוף.
    התחתנו במאי שנה שעברה. היום המאושר בחיינו. אני רוסיה והוא מרוקאי, כך שהיה שמח ומדהים! ההורים שלי רקדו בחינה כמו מטורפים...
    לא חשבנו על ילדים בכלל כי רצינו עוד זמן ביחד רק שנינו... אבל אלוהים רצה משהו אחר. יום בהיר אחד פשוט הפסיקו לייצר את הגלולות שאני לוקחת. בזמן שחשבתי מה לעשות וחיפשתי זמן ללכת לרופא כדי להוציא מרשם למשהו אחר, הבנתי שאני כבר בהיריון. הרגע הזה ששני הפסים מופיעים, כל כך מהר, בלי להתבלבל... בלתי נשכח.

סופ"ש נעים ומאושר בנות!
  • בנות איזה סיפוריםםםם
    אני הכרתי את בעלי במועדון הוא תיפף על הבר
    משם התגלגל ב"ה נשואים שנה וחצי וחולקים נסיכה בת 3 חודשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה