לא עומדת בלחץ הזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יפות שלי, אני כל כך בלחץ...
    מחר בעזרת ה' אני צריכה להיות שבוע 6, אבל באמת שאני לא מרגישה שום דבר, כלום כלום כלום!
    אז אוקיי, בהתחלה אמרו חכי, זאת רק ההתחלה...אבל שבוע 6?! למה אין לי שום סימן?
    יש לי בדיקת דופק בלי נדר ביום ראשון הבא...אבל אני ממש מרגישה שאני משתגעת מהחוסר וודאות המטמטמת הזאת...!
    אני חושבת על זה 24/7, אני לא רגועה, אני מאוד לחוצה...
    בפעם האחרונה שעשיתי בטא הייתה ב 27.32 (למרות שהרופא אמר לי לא לעשות, אבל זה היה למען השקט הנפשי שלי) ויצא 871 ...שזאת בעצם הכפלה מה שצריך להיות (אפילו ב 155 יותר)...ומאז...שום בדיקה שום כלום
    אני לא מסוגלת יותר, אני רוצה לדעת שהכל בסדר והכל טוב...
    אוף...
17 תגובות
עמוד 1
  • נסיכה תרגעי! קחי נשימה עמוקהההההה עמוקההה הכל יהיה בסדר בעזרת השם. חברה שלי כבר בשבוע 13 ולא מרגישה כלום! אין סימנים אין שום דבר וטפו טפו הכל טוב! זה לא אומר כלום.. לא חייב להיות לך תסמינים מזעזעזים.. להיפך תגידי תודה שאין לך :)..
    מחשבות חיוביות !!! כל הזמן!!!
    אפרסקית
  • פוגה מדהימה את יכולה להוריד לחץ ....

לי יש ילד אחד ובהריון איתו לא היו לי תופעות עד סביב שבוע 7 . ותודה לאל הכל בסדר.

אני זוכרת שהבוס שלי שאל אותי איך אני מרגישה, כי מהר מאוד שיתפתי אותו בהריון שלי, ואמרתי לו שאני בסדר גמור. וחשבתי לעצמי שאני אחת מבנות המזל שתופעות ההריון דילגו עליה .... חחחח כמה טעיתי ......

אז באמת שזה נורמלי, הכל בסדר. בעזרת השם תראי דופק בעוד שבוע וחצי, תישארי רגועה, גם בשבילך וגם בשביל העובר שגדל בתוכך .
    אנחנו כולנו פה איתך, מלווים אותך  

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • מאמי תנסי להירגע, אני יודעת שכל הזמן אומרים את זה אבל גם אני אחרי טיפולים שבוע 14+2 ולא מרגישה. הבחילות הגיעו סביב שבוע 7 וזה לא היה כיף כל כך.. תהיי רגועה זה הכי חשוב כרגע תדאגי לעצמך ולעובר ויום ראשון תראי דופק חזק ויפה :)
  • פוקה אהובה.. אני יוגעת שאי אפשר לומר לך להרגע כי זה לא יעזור חחחח

אבל אני יכולה להציע אולי ללכת לעשות מחר עוד בדיקת דם. סתם כדי לראות שהבטא שם והיא גבוהה.... זה ירגיע אותך לדעתי

אוהבתתתתתתת אותך וממששששש מתרגשת מבדיקת הדופק!! אני מרגישה כאילו שאני הולכת לעשות את הבדיקה חחחחח

ליטלילי

• מאמי את חייבת להירגע , את רק בתחילת דרך , כבר סיפרתי לך על אחותי , ולא הבנתי למה את חושבת על 24/7 מה יש לך בתאריך הזה ? את חייבת להיות רגועה ובעזרת השם ביום ראשון בשורות טובות.
  • בנות, תודה רבה לכן על התמיכה...לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייכן!!
    אבל ממש מרגישה שאני לא עומדת בזה, אני ממש לחוצה...זה משפיע על העבודה שלי גם
    שלחתי לרופא שאני לא רגועה ולא מרגישה כלום, הוא אמר שאפשר לוודא בבדיקת דם שהבטא עולה אבל עדיף לחכות לא.ס - מה אני אעשה???
    המתח הנפשי הזה גומר עליי...
    וגם לראות מחר את הבדיקת דם, אני עוד יותר אהיה בלחץ

וואי אני ממש אובדת עצות!!
  • מותק, אני לא יודעת מה רמתך הדתית, כי אנחנו בפורום ולא בסדנאות תמיכה, אבל את חייבת חייבת לעצור רגע מהלחץ ולהבין שמי שהחליט שיהיה הריון גם ישמור עליו בעז"ה
    והלחץ הזה ממש לא עוזר לעובר הנחמד, תרפי , תנוחי והבטא יכפיל את עצמו בלי עזרתך האדיבה:) שמחה בשמחתך!!!( ד"א יהיו לך עוד כמעט 9 חודשים של מתח אז כדאי לך להרגע!)

אפי
  • אני מרגישה שאני ממש משתגעת!
    אני יודעת שאתן מנסות לעודד אותי ואני שמחה שיש סיפורים כמוני שהכל בסוף היה בסדר...
    אבל החוסר וודאות הזאת שלא יודעת אם הכל תקין והכל בסדר פשוט גומר עליי

אני רק רוצה לדעת שהכל בסדר שם....אין לי סבלנות עד יום ראשון!
  • לנשום עמוק , במשך הריון יש מלא בדיקות את חייבת למען הריון היקר שלי לשמור על קור רוח , זה לא בריא כל לחץ הזה.

/]
  • אמרתי לך כבר שאנחנו לא מחליטות, זה יכול להיות תקין לאורך כל ההריון ופסוף משהו קטן יוכל להתפקש חס וחלילה ובסוף לא יצליח..
    נחנו לא מחליטות, תהיי אופטימית שכרגע זה חיובי ותקין ובעזרת ה' הכל יהיה בסדר..

תזכרי שאנחנו לא מחליטןת על הגורל ומה שצריך לקרות יקרה - לטוב ולרע, כל עקבה לטובה
  • פוקה יפתי בנות הפורום צודקות ובמיוחד אהבתי את מה שאוסנת כתבה "שמי שהחליט שיהיה הריון גם ישמור עליו בעזרת השם" אז אני יודעת שאת בשלך וקשה לך להירגע אבל כמו שהקליטה לא בשליטתך גם שאר הדברים לא בשליטתך את יכולה לעזור רק ברוגע...מאחלת לך שיהיה לך כל ההריון בלי סימנים ושיעמום טוטאלי!!!!! מחזיקה לך אצבעות חזק חזקקקקק שהכל בסדר
    אפרסקית
  • אהובה שלנו זה נורמלי לנו לדאוג כל הטיפולים שאנחנו עוברת ועוד ההריון שזה הדבר היקר מכל אנחנו דואגות היה בסדר להוריד קצת לחץ לחשוב חיובי ותנהיייי תשמחי גדל משהו בתוכך שזה שלך ושל בעלך
    שזה הילד\ה שלכם הכל היה בסדר אני בטוחה בעזרת ה" הכל היה בסדר
  • בנות, תודה רבה לכן!
    אז החלטתי לקחת נשימה ארוכה ולהרגע....זה קשה מאוד, אבל אין ברירה!
    אני לא אעשה בדיקת דם, אני אמתין ליום ראשון בעזרת ה' ומקווה לשמוע בשורות טובות!!
  • יקירה כמוני כמוך שבוע 5 אין תחושות חוץ מקצת מיחושים במפשעות כמו כאבי מחזור מאוד חלשים. רק בעוד שבוע וחצי יש לי בדיקת דופק תנסי להרג ולהנות ממה שכ"כ חיכינו לו.בהצלחה יקירה
  • אני בשבוע 6 מאמי....
  • לי בהריון עם הבן הגדול שלי לא היו שום סימנים חוץ מבטן שיצא רק בחודש 6 וגם תנועות שהתחלתי להרגיש אולי בשבוע 20-21 . אבל ככה שום כלום .
    עם קטנציק שנולד לפני חודש היו סימנים .
    זה רק מראה שאפילו אצל אותו בן אדם כל הסימנים משתנים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מבינה את המתח שלך
    אני עשיתי בזמן הזה שתי בדיקות ביתיות...
    זה נתן לי תחושה טובה
    וזה יתן לך כוח לעוד כמה ימים.....
    בהצלחה בבדיקת דופק!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה