סקר נוסף: הצעת הנישואין שלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזו דרך בעלכן הציע לכן נישואין?

אצלנו,
    הוא חזר בשושו מהבסיס אחרי שהיה אמור לסגור שבת
    אני כמובן הייתי בשירות (גן ילדים)
    הגננת אמרה לי ללכת למכולת לקנות לחם וחלב
    שמתי אזניות ומוזיקה והלכתי בסבבה...
    בדרך נזכרתי שהיא העיפה אותי די מהר, ולא נתנה לי כסף

8 תגובות
עמוד 1
  • טוב, אז במקרה שלי - אני הצעתי לבעלי נישואין!

לקחתי חופש מהצבא (הייתי בקבע)
    נסענו למספר ימים לכנרת, אוהלים
    בלילה הראשון, נכנסנו לשחייה לילית,
    ואז אמרתי לו: "אתה רוצה להתחתן איתי?"
    והוא השיב: "כן, בטח, למה לא?"
    אז אמרתי לו: אוקיי, השנה מתחתנים בקיץ - ביוני".
    אז הוא השיב: "אבל אין לך טבעת"
    אמרתי לו: "עזוב אותך, אני לא טיפוס של יהלומים..."
  • אצלי זה היה ממש הזוי...
    זה היה יום נוראי בעבודה הרגשתי רע וכל מה שרציתי זה לצאת לפרוזן יוגורט
    הוא לקח אותי למקום אחר(שהיה בצד השני של העיר מהמקום שרציתי)ממה שרציתי ואני בעיקר רבתי איתו על זה ובכלל לא אכלתי פרוזן...
    הלכנו לנו עם הפרוזן ביד לכיוון הטיילת של נתניה
    שם חיכה לי שולחן עם מלא שוקולדים בקבוק יין ושלט האם תינשאי לי...
    הייתי בהלם ובעיקר ריחמתי עליו כי התעללתי בו
    הוא הביא לי את הטבעת ואני עד היום עם אותה הבעת פנים
  • חחחח ג'ף מעלפת
  • מרגש

• אצלנו לאחר חצי שנה שיצאנו בעלי אמר לי שיוצאים לטייל
    הוא לקח אותי לכותל התפללנו וביקשנו בקשות. ואז שנכנסנו לאוטו הוא שם לי עיסוי על העיניים ואמר שהוא לא רוצה שאני אראה לאן נוסעים בסוף הגענו למצדה בערך בשעה 2 לפנות בוקר ואז הוא עשה קפה והביא קוראסונים ונגן בגיטרה והיה ממשנחמד. בערך ב-4 הוא אמר לי -יאלה עולים למעלה עלינו את מצדה איזה שעה כשהגענו למעלה בדיוק התחילה הזריחה ואז ישבנו והוא הקריא לי משהו מקסים שהוא חיבר ובסוף אמר "האם תינשאי לי?" זה היה ממש מרגש ורומנטי כמובן שאמרתי כ ועוד מעט חוגגים 13 שנים
  • חחח שירה הרגת אותי - קיבלת אפטר???
    אם יש משהו שתמיד גורם לי לחיוך זה לשמוע הצעת נישואים
    אני אישית אוהבת הצעות פרטיות ולא עם החברים ואני רואה שאצל כולן בינתיים זה היה כך.
    בעלי הציע לי נישואים על כדור פורח
    סגרנו דיל לאילת עם עוד חברים וזה יצא יום אחרי השנתיים שלנו.
    הוא אמר לי - אני מארגן לך יום חופש מהעבודה ואנחנו הולכים לעשות משהו מיוחד לשנתיים. הפעם זה עלי.
    קמנו ב 5 בבוקר ונסענו לכיוון עפולה ושם אני רואה שיש כדור פורח. הייתי בטוחה שכל רגע הוא מציע לי נישואים. כבר דיברנו על זה.
    הגענו ראשונים למקום - אין הצעה.
    שתינו תה שבעלי הכדור הכינו - אין הצעה.
    פיתאום הם אומרים לו - בוא תעזור לנו להרים את הכדור שלא יברח. הוא הלך מסביב, הכדור מתרומם והוא מושך בחבל מתגלה פיתאום מאחורי הכדור - אין הצעה
    אמרתי לעצמי - טוב את סתם משלה את עצמך - אין הצעה היום!
    המראנו למעלה, 4 זוגות של אנשים זרים לחלוטין. רחיפה של שעה ואין כלום, כבר לא חשבתי על זה.
    ופיתאום הנמכנו וכולם מחפשים את הרכב ואני לא מבינה למה וכל פעם אנחנו מפספסים אותו
    לבסוף אני רואה את הרכב ושלט ענקי כתוב עליו - התנשאי לי?
    הסתובבתי אליו ואני רואה אותו מחזיק קופסא פתוחה עם טבעת מהממת!
  • יום אחרי היום הולדת שלי תום לקח אותי
    לצימר באמירים בהפתעה
    ובארוחת ערב במסעדה הוא פתאום שם שיר
    ניצחת איתי הכל והציע

• אצלי הצעה ממש מעפנה
    בעלי קנה טבעת ורצה להציע נישואין בדרך מיוחדת בעוד חודש ביום ההולדת שלי אבל ביום שקנה לא יכל להתאפק.
    היתי גמורה הלכנו לישון וכל שניה הוא קרא לי לקחת משנו ןלשים בריצפה ליד המיטה פעם כוס מים שסיים לשתות פעם שלט פעם איזה עטיפה בקיצור בפעם הרביעית כבר צרחתי עליו עד שקלטתי שאני מניחה על הריצפה קופסא עם טבעת חח
    כמובן שלאאא נרדמתי ובגלל שגם ככה היינו במיטה אז...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה