מודאגת.. שק ריק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום כולם..
    אני אמא לשני בנים מדהימים. חודש שעבר עברתי הפלה טבעית בשבוע 5, זה קרה ב 21.1.14.
    הרופאים אמרו שאין בעיה להמשיך לנסות כרגיל..
    התרחש ביוץ, כעבור 20 ימים מהדימום (לפי מקלוני ביוץ) ובאמת נקלטתי. עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובי! (עשיתי פעמיים בהפרש של שבוע והקווים התחזקו).
    היום עשיתי אולטרסאונד ראשון, על פי תאריך וסת אחרון (כלומר, ההפלה בעצם) אני בשבוע 6.
    נצפה שק קטן, 7מ״מ, ריק.
    ניתנו לי טבליות אנדומטרין ונקבע אולטרסאונד לעוד 4 ימים.
    האם הגיוני בשלב זה שיהיה רק שק? אולי בגלל הביוץ המאוחר? למה לצפות באולטרסאונד הבא?
    אודה לתשובות....
6 תגובות
עמוד 1
  • מישהי יכולה לענות??
  • מצטערת, אין לי מושג...
    ניסית לשאול את הרופא או בפורום תמיכה הדדית? אנחנו פה מנסות ורובנו בכלל לא מנוסות :(
    מאחלת לך הרבה הצלחה והריון תקין!

שיר (:
  • חמודה! תודה שענית.. :)
  • את לא סופרת נכון . תאריך הפלה היא לא תאריך של המחזור . את צריכה להפחית 14 יום מתאריך הביוץ ואז יותא שבמקרה הוןב את בשבוע 5 אם לא 4 לכן עדיין לא רואים כלום .
    גם אני נקלטי להריון כאשר השתמשתי במקלונים כי עצלי מחזור מעל 5 שבועות . ככה ספרו לי תאריך .
    בהצלחה
    http://www.holdthatpic.com/

• כמו שאמרו לפני, לא ספרת נכון. תפחיתי 14 יום מיום הביוץ וזה יהיה לצורך העניין תאריך וסת אחרונה שלך.
    בשבוע 5 לא עשו לי אולטראסאונד בכלל, אז אין לי מושג אם רואים משהו. הכי מוקדם שראו אצלי שק הריון עם שק חלמון היה ב-5+6, ממש סוף שבוע 6.
    תספרי שוב ואז תקבעי לרופא בשבוע 7 או 8 לפי הספירה המעודכנת.
    בהצלחה!
  • אני גם עברתי הפלה בגלל שק הריון ריק בשבוע 10 רק, אני חושבת שאין לך מה לדאוג ופשוט לחכות לאולטרסאונד הבא, את נמצאת בשבוע מאוד צעיר ויש סיכוי גדול שהיה לך ביוץ מאוחר. אני יודעת שזה מורט עצבים החוסר ודאות הזאת אבל הסבלנות משתלמת! מאחלת לך תינוק בריא ובעזרת השם שהכל יהיה תקין! מקווה שעזרתי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה