כאבי בטן אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש אחרי לידה התחילו לי כאבי בטן חזקים. הרופא משפחה אמר חיידק ולא עזר אנטיביוטיקה כבר חודש כןאב לי. הגעתי למסקנה שזה כאבי התכווציות הרחם ? למישהי קרה ? לצערי עוד לא הלכתי לבדיקת רופא נשים כי אני לבד עם התינוקת על הזמן. כנראה השבוע אצטרך ללכת בקצב הזה איכשהו
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב. האם את מניקה? אני שואלת כי בהנקה מלידה שניה (אחרי לידה ראשונה זה לא מורגש) יש התכווצויות רחם בזמן הנקה כי הרחם מתכווץ במטרה לחזור לעצמו.
    אבל זה רק בימים הראשונים אחרי הלידה.
    זה לא נראה לי המקרה שלך.
    האם יש לך חום???
    לדעתי תגשי דחוף למיון או לרופא נשים. הבטן לא אמורה לכאוב חודש אחרי לידה ויש סיבה לכך. אני מתפלאה שרופא המשפחה החליט על חיידק סתם כך ולא הפנה אותך למיון או מינימום לרופא נשים.
    אל תזניחי, תגשי להיבדק בהקדם. אני לא מהלחוצות ואך פעם לא ממהרת להיבדק אבל את לא אמורה להרגיש ככה.משהו קורה שמה. אל תזניחי!!!!
    תרגישי טוב
  • כמו שלבנדר אמרה - חודש אחרי הלידה לא אמורים להיות כאבי בטן
    התכווצויות הרחם כואבות כמו שכואב לך כאבי מחזור, זה לא אמור להיות משהו חריג...
    לרופא נשים את צריכה ללכת ב 6 שבועות ועל פי הסרגל שלך אני רואה שזה כבר עבר. תקבעי לך תור לרופא נשים כמה שיותר מהר ואם יש לך כאבים עדין אז תצייני את זה כשאת קובעת את התור - תגידי מפורשות אני אחרי לידה מעל 6 שבועות ויש לי כאבים חריגים בבטן.
    במקסימום הרופאה תגיד שהכל בסדר.

שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו

• אולי זה לא קשור ללידה כי הוא אמר לי לא לאכול חלב ופירות ונראה לי כזכור לי לא כאב. עד שאתמול אכלתי. הצלחתן להפחיד חחח. זה כל כך חשוב בכללי הבדיקה אחרי 6 שבועות ? אני כמעט 8 שבועות אחרי כבר
  • טוב כנראה החסרתי דברים בגלל זה זה נראה ככה. הבעיה שהיה לי גם שלשולים לפני האנטיביוטיקה והכאבים הם בכל חלל הבטן. רק שאלתי אם יכול להיות שזה התכווצויות אבל אני מקווה שהרופא ידע מה הוא אומר כי אם לא המצב שלו גרוע כי הוא הרופא הראשי של הקופ"ח.
    בכל מקרה חייבת בדיקת רופא נשים מקווה שיסתדר לי
  • הגדרת את הכאבים ככאבי בטן חזקים.
    אם אכן זה כך לכאבי בטן יכולים להיות המון סיבות ובעיקר כשהם חזקים.
    עכשיו מההודעות הנוספות שלך אני לא כ"כ מבינה..
    מה שכן אם מדובר בכאבים חזקים אז לא מזניחים.
    לגבי הבדיקה של ה-6 שבועות, זאת בדיקה שגרתית לראות שהרחם חזר לעצמו והכל בסדר אחרי לידה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה