כאבי בטן חדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב, שמי קארין ואני בת 20. במשך 3 שנים הייתי מטופלת בגלולות למניעת הריון בהתחלה זה היה בכדי לסדר מחזור ואז המשכתי איתן כדי למנוע הריון לא רצוי. לפני חודשיים הפסקתי עם הגלולות ושבוע לאחר ההפסקה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה. מאז עשיתי 3 בדיקות הריון וכולן יצאו שליליות. עדיין לא קיבלתי מחזור וכבר עברו חודשיים, בנוסף, אני סובלת מכאבי בטן חדים בחלל הבטן לכאים יש תחושה כמו כאב של גזים אך יש לי יציאות תקינות וללא עצירויות . מה הסכנה שמדובר בהריון חוץ רחמי? ניתן לגלות זאת בבדיקת הריון? האם זה תקין שחודשיים מאז הפסקת הגלולות לא קיבלתי מחזור?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יכול לייעץ לגבי הכאבים ללא בדיקה
    זה לא תקין לא לקבל מחזור במשך חודשיים - כדאי להבדק
    אם יש הריון מחוץ לרחם אז בדיקת ההריון תצא חיובית

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה