אוכל ושינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצד אחד אומרים לא להרדים את הילד עם אוכל - ציצי או בקבוק.
    מצד שני הילדה נרדמת כשהבקבוק בפה אבל עדין אוכלת כשהיא ישנה. היא מסיימת את הכמות שהיא אמורה לאכול כאילו מתוך שינה.
    אז עד מתי זה בסדר שהיא תרדם עם הבקבוק בפה?
    היא יודעת יפה מאוד להרדם לבד, פשוט היניקה מהבקבוק מרדימה אותה...
    נגיד הבוקר היא קמה לאכול ב 4 וחצי, נרדמה על הבקבוק. כשהנחתי אותה במיטה היא התעוררה, שיחקה עם עצמה בערך שעה וחזרה לישון.
    ב 8 היא שוב קמה, שרנו שיחקנו החלפתי לה ועם הבקבוק היא נרדמה. שמתי אותה במיטה לישון ויצאתי מהחדר. אני שומעת אותה משחקת עם עצמה בערך חצי שעה ואז נרדמת לבד.
    כן יש את היכולת להרדם לבד והיא עושה את זה יפה
    אני דואגת לחינם או שיש צורך להוציא לה את הבקבוק מהפה כשהיא נרדמת למרות שהיא ממשיכה לאכול?
    אויש זה נשמע לי נוראי כשאני חושבת על זה בכלל...

2 תגובות
עמוד 1
  • עזבי אותך מה אומרים ומה כתוב.. הילדה רוצה עוד לאכול, לבריאות. במיוחד אם את אומרת שהיא יודעת להרדים את עצמה.. היא עוד פיצית, יהיה מספיק שנים לחנך אחר כך...
  • אני גם חושבת כמו תמרה.
    הם קטנים עוד ופעולת היניקה/שאיבה מבקבוק מעייפת אותם אז הם נרדמים.
    אני לא אוהבת את הגישה הזאת של "לחנך" להירדם לבד או לא לתת ידיים או כאלה דברים. האמהות מנסות להיות בשליטה אבל מדובר בתינוק קטן שפועל לפי אינסטינקטים עדיין תמים ממניפולציות וכאלה ולכן כדאי לזרום איתו ולתת חום ואהבה וכך התינוק רוכש ביטחון ואמונה באנשים ובהמשך קוצרים את הפירות.
    אני זרמתי עם הרצונות של הבת שלי והיום אני נהנית מהעצמאות שלה, הביטחון העצמי ועוד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה