מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    מבואסת טילים!
    המחזור הגיע ברוב הוד והדר, כאבים שמשתקים אותי! (הרבה זמן לא כאב לי ככה) הייתי בטוחה שיש לי כדורים בתיק אבל יש לי רק כדור שקוראים לו פוינט וכתוב בפרוש שאם מתכננים הריון לא לקחת אותו! לקחתי אקמול פוקוס (מה שהיה בתיק) וכואב כואב כואב!
    בהתחלה קבעתי תור לצילום רחם לשני הקרוב אבל זה יוצא 5 ימים אחרי המחזור ואני מפחדת שיהיה לי עוד דימום כי זה גבולי אז דחיתי ל13 לחודש, שזה גם תענית אסתר, אני מקווה שאצליח לצום - אולי זה יעזור לי וימתיק לי את הדינים
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מאמי תהיה חזקה לגבי צילום רחם (השד לא נורא כל כך ) את יכולה לקחת שני כדורי נורופן 40 דקות לפני בדיקה (לי אישית מאד עזר ) ולגבי בדיקת הריון אני יודעת שאסור לקיים יחסי מין לפני צילום רחם (זאת הוראה שקיבלתי מרופא לפני צילום רחם ) לא קיימנו אבל ביום הבדיקה בבית חולים לפני צילום רחם ביקשו ממני לעשות בדיקת שתן (בודקים במקום ) בכל זאת לשלול הריון. ועוד דבר קיבלתי אנטיביוטיקה מהרופא נגד זיהומים לפני צילום רחם וגם אחרי צילום במשך 5 ימים. בהצלחה ובשורות טובות (אל תתייחסי לאנשים )

/]
  • היי שיר,

אני לא אשקר לך הצילום רחם זה לא כיף,אבל זה גם לא סוף העולם.
    יש כאלה שזה בכלל לא כואב להן, אני אישית מאוד רגישה לכאבים ונורא פחדתי,אפילו לקחתי יום חופש מראש כי קראתי הרבה תגובות מפחידות.
    בפועל זה כאב למשך 5 דקות כמו היום הראשון (הכואב מבין כולם) של המחזור ולאחר מכן הכל היה בסדר. אני אישית לא לקחתי כדור נגד כאבים לא לפני ולא אחרי. בעצם יכולתי חופשי ללכת לעבודה,אבל החלטתי לנוח ולהתפנק בבית.
    ועוד משהו,שאולי יעודד אותך... באותו חודש של צילום רחם נקלטתי!!
    והייתי אמורה עם תחילת המחזור להתחיל טיפולי ivf.
    ניסינו שנה וחצי ללא הצלחה, ולא האמנתי שאצליח להיקלט טבעי, לכן גם התפראתי באותו חודש חחח.
    הרופא שלי אמר שכנראה הצילום שיחרר איזו הידבקות ברחם ולכן זה הצליח.

אז אל תפחדי ,זה לטובה..
    ואמן נשמע המון בשורות טובות החודש
  • מקסימה שלנו!
    אני מזדהה עם כל מילה ומילה שכתבת , אני בדיוק בשלב כמו שלך, מחזור עסיסי וכואב (אני אומרת תודה עם כל הכאבים על זה שהוא בא לבד בלי הורמונים) וחתונה של גיס בסוף חודש, עם הרבה מבטים ושאלות (לפחות אנחנו יודעות למה להתכונן)
    לגבי הבדיקה - צילום רחם עשיתי אותו לא מזמן היה נסבל ועוד לפני שהתחילו הוא נגמר (אני לא גיבורה בד"כ) הרופא החמיא לי שהייתי גיבורה והלכתי הביתה עם טיפה כאבים שחלפו תוך יום. מה שכן אני עשיתי את הבדיקה ביום שהיה אמור להיות המקווה וזה דפק אותי לעוד שבוע ומשהו שעל זה הייתי "מבואסת טילים"
    אם הכל בסדר זה שווה את הרוגע, ד"א אמרו לי שזה מגביר סיכוי להיקלט , ולא נראה לי שצריך לעשות בדיקת הריון לפני.
    תרגישי טוב ,מאמי!!! נתפלל עליך ונחזיק לך אצבעות שעוד החודש יהיו בשורות טובות!

אפי
  • שירוש תקשיבי עשיתי צילום רחם לפני חודש במכבי השלום.. בפוקס יצא שעשיתי אצל ד"ר טוגנדרייך כי הוא נחשב להכי טוב בבדיקה הזו. אז אם את הולכת לשם תוודאי שהוא יעשה לך. כאב לי כן אבל עברתי את זה! לקחתי חופש אותו יום כדי לנוח ושיהיה לי זמן לעצמי.. קחי משכך כאבים או משהו ויהיה בסדר מבטיחה לך!! זה 2 - 3 דקות וזהו! את חזקה את תעברי את זה כמו גדולה!! שולחת לך נשיקות והמון חיבוקים לחזק אותך!

אפרסקית
  • תודה בנות עודדתן! הלוואי שזה יעזור
  • אני עברתי את הצילום במאוחדת, ביצע אותו פרופסור פרידלר .
    אין לי סף כאב בכלל ופחדתי פחד מוות ..... אפילו שחיכינו בתור לא יכולתי לשבת על הכיסא ולהמתין , אלא התהלכתי הלוך ושוב .... זה היה מטורף.

רופאת הנשים נתנה לי נרות ואמרה לי שמחדירים נר אחד לפי הטבעת כחצי שעה לפני הצילום, הנר מרגיע את כל אזור הבטן התחתונה , וזה עבד כמו קסם....

לא נעים וממש לא נורא . מה שנורא הוא הפחד מהצילום....

תעדכני כשתהיה אחרי .
    בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי, לא אשקר אני עשיתי ודיי כאב לי... אבל אחרי זה באמת לא נורא , ללא כאבים וגם אני לקחתי יום חופש לנוח בבית. היו לי קצת דימומים באותו יום. ( עשיתי גם בשלום בת"א)
    אני חודש אחרי ולצערי לא ניקלטתי :( ומתחילה הזרעות .
    מקווה שההזרעות לא יכאבו לי כמו שאת מתארת ...
    שיהיה המון הצלחה!
  • שבוע טוב, הקדמתי את הצילום ליום שני, אני לא רוצה שיתחיל דימום ויהאןס לי את השבע נקיים אחרי שאעבור את הרוב...
  • יפה שלי,
    עברנו כל כך הרבה ביחד שבאמת שהצילום רחם קטן עלייך!
    בואי נהיה מיציאתיות - יכול להיות שזה לא הכי נעים בעולם, קצת כואב או מציק אבל זה צעד ענקי לבייבי המיוחל!
    מאמי; את תעברי לידה בעזרת ה', אז צילום רחם...?
    את אשה חזקה ואמיצה ואני יודעת ומאמינה בך אמונה שלמה שאת תעברי את זה כמו גדולה ושזה ממש אבל ממש קטן עלייך!!

מחזיקה לך אצבעות, מתפללת ומקווה לטוב - ויהיה טוב בעזרת ה'!
    אוהבת אותך, תעדכני...
  • הי שיר,
    אני מניחה שכל אחת מגיבה לבדיקה באופן שונה. אצלי זה קצת כאב, אבל ממש לא נורא. יש לי טיפ בשבילך:
    בזמן הבדיקה תנשמי עמוק (תכווני את הנשימה לפופיק). זה גם מרגיע וגם מקל על הכאב.
  • הבדיקה עברה אבל הכאב עוד נשאר, כאב של מחזור אבל הרבה יותר כואב מבד"כ..
    הייתי על סף עילפון שם, לחוצה בטירוף אבל הרופא היה נחמד (גם המתלמדת שהייתה איתו) והאחות הייתה מקסימה,תפסה לי את היד וניסתה להרגיע.
    לקחתי 60 טיפות של אופטלגין לפני שכמעט ולא השפיע.
    ברגע שהם התחילו לצלם חשבתי שאני מתה, התחלתי לצרוח, ד"ר טוגנדריך אצר עודעשר שניות - ספרתי עשר והוא אמר עוד שבע.. קיצר עבד עליי אבל ברוך ה' אני אחרי זה! ביתי בהיסטריה והיה לי ממש קשה לקום מהמיטה.
    שורה תחתונה הכל תקין.. נקווה לבשורות בקרוב :-\
    בלילה התחילו כאבים אוימים, היום הרבה יותר רגוע אבל עדיין כואב.
    יש לי שאלה - יכול להיות שהיוד בצבע אדום?
    לא יצא לי יוד רק דם..
    ורופא אמר שלא יהיה בכלל דם
  • גם אני עשיתי אצל ד"ר טונגנדרייך, נסעתי אליו במיוחד מהצפון כי שמעתי שהוא ממש טוב. גם לי כאב נורא אבל רק ב-10 השניות האחרונות כמו שהוא הבטיח. לי לא היה דם בכלל ומשום מה היה נדמה לי כאילו החומר (יוד) הוא קצת צהבהב וכמעט שקוף - זה מה שראיתי שיצא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה