גבולות שק בלתי סדירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבדיקת האולטראסאונד הראשונה שלי עלה כי גבולות השק בלתי סדירים. שק חלמון נמצא וההריון תוך רחמי. הרופאה אמרה כי יתכן והביוץ היה מאוחר החודש ולכן ההריון צעיר. ביקשה שאשוב לאולטראסאונד נוסף בעוד שבוע. היא אמרה שאולי יתכן שהעובר לא מתפתח.... CLR= 6mm היה כתוב שזה תואם שבוע 6.3. אני בלחץ נוראי. מה היא המשמעות של גבולות שק לא סדירים? האם ההריון לא מתפתח כשורה?
    מחזור אחרון: 13/1 (ארוך מהרגיל- 8 ימים). ביטא ראשונה: 20/2 ערך :3300 ביטא שניה 27/2 ערך: 31,412

תודה רבה מראש על העזרה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. איני יכול לדעת מה המשמעות של גבולות לא סדירים, צריך לראות ולעשות את האולטרה-סאונד בעצמי בכדי להתייחס לזה
    2. אם הרופאה שלך מדדה CRL אז זה אומר שהיא מדדה עובר - אך לא כך משתמע ממה שאת כותבת, כך שאיני מבין את הנקודה הזו
    3. מעבר לזה אני מסכים עם הרופאה שלך, צריך להמשיך לעקוב אחרי האולטרה-סאונד ולפני כן לא ניתן יהיה לדעת בוודאות האם ההריון תקין או לא.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה