צילום רחם-דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן- אז עשיתי את הצילום רחם כמו שכתבתי אז שאעשה. עשיתי ביום שני. כאב אבל זה באמת מהיר היה.היה הצטברות של היוד בצד שמאל ואז הרופא עשה שטיפה והיוד עבר מעולה.כלומר-עכשיו הכל תקין. בהתחלה היה לי קצת דם ממש ורוד והפרשות חומות-כנראה של היוד. אתמול-הפרשות חומות. היום -דימום שמאוד מזכיר מחזור-אפילו תחושה של לשים טמפון או משהו. זה נורמלי אחרי צילום רחם?או שאני צריכה לחשוש? הרופא שלי רק מחר עובד. הביוץ שלי אמור להיות בעוד כמה ימים ואני לא רוצה לפספס את החודש.מישהי יודעת אם זה דם טמא? (אני שומרת ואמורה ללכת למקווה מחר). תודה לכולם :)
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה לא דם מטמא (גם אני שומרת), יותר נכון מקווה שזה לא דם מטמא, צריך לשאול רב או בודקת טהרה, תעדכני מה אומרים לך!
    לגבי דימום, אין לימושג, מקווה בשבילך שהכל תקין!
    תגידי, היה כואב? איפה עשית??
    בשורות טובות!

שיר (:
  • היה קצת כואב רק החלק של השטיפה די כאבה אבל שוב זה באמת די מהר והרופא הסביר כל מה שהוא עושה... עשיתי במכבי השלום. קראתי באינטרנט שמישהי שאלה ואמרו שזה לא מטמא אבל שווה באמת לשאול ... מישהי אחרת? דימומים זה נורמלי?
  • צר לי לאכזב אותך, יש מושג הילכתי שאומר שאם ה"מקור " נפתח אז האשה טמאה אפילו אם אין דם, גם אני עברתי צילום רחם ולצערי הרב דחו לי את התור ליום המקווה חקרתי ושאלתי אינספור רבנים וכולם אסרו, אני חושבת שאפילו פיספסתי את הביוץ, אבל זה מה שהיה צריך לעשות אז עשיתי, בהצלחה לך.

אפי
  • לי ביום של הצילום היו הפרשות דמיות כמו מחזור ואחכ עבר...
    זה רק אני או שלי ממש כאב הצילום רחם,הרבה יותר מחוסר נעימות.
    וזה עוד אחרי שלקחתי אופטלגין לפני...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה