דיקור סיני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז גם לי המליצו על דיקור ואני מעוניינת להתחיל אבל צריכה המלצה עדיפות למדקר פוריות ממכבי באיזור המרכז, כי המחירים ממש בשמיים.( 250 ש"ח לטיפול?!!?! )
    אז מה אתן אומרות?

אפרסקית
10 תגובות
עמוד 1
  • תבררי לגבי מכבי טבעי - אם את במכבי שלי יש לך עוד הנחה.
    אנ מטופלת במכבי טבעי אלעד, יש לי מגן זהב ושילמתי על הסידרה הראשונה ני חושבת בסביבות ה90 לטיפול (16 טיפולים) ועכשיו סידרה שניה שאני עושה אני משלמת 190 לטיפול.
    הוא לא מומחה פוריות אבל הוא מבין עניין ובתכלס, אני הולכת אליו בשביל איזון וחושבת שזה עוזר..

שיר (:
  • גבריאלה מכבי טבעי ראשון..בהצלחה
  • קרן אור- גבריאלה מה? את מראשון?

אפרסקית
  • אני לא יודעת כמה אני אוכל לעזור לך עם זה אבל ..... אני הולכת לדיקור כבר כמה חודשים, ולא דרך הקופה אלא באופן פרטי, למדקר מתמחה בפוריות .
    זה יקר אומנם , 400 שח לביקור, יש לי שני ביקורים בחודש (בהתחלה זה היה פעם בשבוע, וכשהגוף שלי התאזן אז הוא הוריד אותי לשלוש פעמים בחודש ועכשיו לפעמיים בחודש).
    לא הייתי מוותרת על זה, ובטח שלו איתו.
    אם תרצי פרטים שלו אשמח לתת לך, הוא מדהים עם הצלחות בתחום הפוריות.

בהצלחה
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אני יכולה לומר לך שאני גם לפניי חודש וחצי ביררתי לגביי דיקור סיני כאן בפורום...
    אז החלטתי לעשות דרך קופת חולים כללית , בכללית משלימה ונפלתי על מטפלת מדהימה, מדהימה, מדהימה שפשוט לא הפסיקה לתמוך ולעודד ופשוט נתנה לי כוח ותמיד הסבירה לי שאני בתהליך ולקחת נשימה...
    היא עבדה על הרירית שלי ועל רוגע...
    אחרי חודש וחצי של טיפולים לפחות לי זה עזר מאוד!

איזה קופת חולים את?
  • יקירה אני עושה במכבי טבעי באשדוד יש לי מכבי שלי כל טיפול עולה לי 48 ₪ את עושה סדרה של 9 והעשירי מתנה. אני פוליציסטית וקראתי שזה עוזר אמרתי מה כבר יש לי להפסיד,התחלתי החודש 5 טיפולים וברוך השם זה עזר מאוד השבוע התבשרתי שאני בהריון עם תאומים!!!

ממליצה בחום בהצלחה
  • ג'ירפה מי זה? אני עדיין בשיקולים אם דרך הקופה או פרטי.. אבל רוצה מישהו מומלץ ולא סתם לבזבז את הזמן...
    פוקה תודה, מה שלומך ? נרגע קצת?
    לילושששש וואוווו מדהימה איזה כיףף!!! להתבשר על תאומים זה חלום! הריון ראשון שלך?

אפרסקית
  • הי אפרסקים מתוקה, בוקר טוב.

המדקר שאני הולכת אליו הוא דורון לירן , והנייד שלו 050-5600523
    אני יכולה לספר לך שהגעתי אליו מאוד לא מאוזנת, מחזורים מטורפים , כל חודש אורך מחזור שונה , דימומים קשים, כאבי בטן, מה לא היה בחוסר האיזון שלי ? פשוט מטורף, הגוף שלי השתגע.
    והיום , ברוך השם, אני מאוזנת, המחזורים שלי מתייצבים על 28 יום, כבר בלי דימומיים מוזרים לפני הוסת ,,,, עכשיו נשאר רק להיכנס להריון .

אני ממליצה בחום.

בהצלחה.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • לא יקירה הריון שני יש לי ילד בן 6
  • וואי בובה איזה כיף! מאושרת בשבילך!!

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה