כאבי ראש שבוע 13 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי! אני כרגע בשבוע 12+3, וכבר כמה ימים יש לי כאבי ראש שבאים והולכים. אני כן מקפידה לשתות כמה שיותר, ואני לא לוקחת כרגע שום כדור נגד כאבים. מישהי מכירה את זה? או ממה זה נובע?
3 תגובות
עמוד 1
  • לי היו כאבי ראש כל השליש הראשון (בערך משבוע 7 עד 14) וזה בגלל ההורמונים בשליש הראשון שעל כל אחת משפיעים אחרת.
    אצליך זה התחיל רק עכשיו אז אני לא יודעת.
    אולי גם כן בהשפעת ההורמונים ואולי לחץ, תזונה או כל דבר אחר. האם זה נסבל? איך הלחץ דם שלך?
  • זה נסבל - סתם מציק..
    האמת שחשבתי על זה אחרי שכתבתי פה ויש מצב שזה גם המזג אוויר, האובך והגועל נפש באוויר..
    תמיד יש לי כאבי ראש במזג אוויר כזה -בלי קשר להריון.. אז יכול להיות שזאת הסיבה..

• אם יש לך את הרגישות הזאת אז יכול להיות שזה מזה באמת.
    תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה