הזרעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיקת בטא שלילית... אוף! כנראה שאין מנוס ומתחילים טיפולים .
    אנחנו מנסים כבר כ-10 חודשים וכלום, לבעלי יש בעית זרע קלה עפ"י הרופא מינורית אך עדין לא נקלטים, מבאס :(
    איך מרימים את עצמך כל פעם מחדש? איך מורידים לחץ?
    החודש כנראה נתחיל הזרעות.. אשמח לשמוע מנסיונכן מה מצפה לי ומה אחוזי הצלחה...

חודש אדר נכנס ואיתו אין שמחה...
11 תגובות
עמוד 1
  • השמחה תבואאאא
    הכל יהיה בסדר.

אם עשיתם בדיקות והבעיה היא רק קלה אצלו אז זה יגיע מהר אל חשש...

בהזרעות זה מאוד תלוי מה הרופאים שלכם יחלעטו.

זה יכול להיעשות על בסיס טבעי ואז א. הולכת למעקבים לראו. מתי יש ביוץ וכשיש ביוץ בעלך נותן זרע, הם משביחים אותו ומחזירים אלייך בפעוחה וגינלית רגילה ימאוד לא כואבת אפילו לרוב לא מורגשת.

יכול להיות שיחליטו לזרז סיכויים ואז גם לך יתנו קצת הורמינים לפניי ההזרעה. זה דורש זריקות עצמיות בדרך כלל בבטן - יום יום עד להזרעה.
    זה אולי נשמע קצת מלחיץ אבל באמת באמת באמת באמת שזה לא!!

קחי נשימה עמוקה ותחשבי על זה - זה רק לטובה! הסיכויים להרות יעלו והדרך לבייבי המתוקי תתקצר!!!

אנחנו כאן לכל שאלה ולחיבוק כשצריך!

בהצלחההההה

ליטלילי

• תודה מאמי :)
    אכן הרופא ציין שהנ"ל יבוא יחד עם זריקות.. שזה קצת מלחיץ אותי כי אני ומחטים ממש לא הולכים יחד...כמה טיפולים בדר"כ עושים עד הפריות?
    יש לך מושג מה אחוזי ההצלחה?

מאחלת כולנו ימים טובים יותר ובשורות טובות
  • היי מותק,
    קודם כל שיהיה בהצלחה !
    אני יכולה לומר לך שאני ברוך ה' נקלטתי חודש שעבר אחרי הזרעה שניה!
    אז תמיד יש סיכוי...רק להאמין!
    השד לא נורא בכלל, זה לוקח 2 דק', וזה בכלל בכלל לא כואב!

לגביי התהליך מסכימה עם ליטל הנסיכה שלי!
  • וואי איזה כיף לשמוע בשורות טובות ! זה מחזק!
    בקרוב אצל כולנו !
    שיהיה לך קל ומשעמם :)
  • פוקה אין עלייךךךךךך

Oror, אני בהתחלה לא הצלחתי לדמיין אפילו את הזריקה!!!
    ישבתי אצל האחות שעה. המזרק מוכן להזרקה והיד שלי פשוט לא מצליחה להתקרב לבטן!!

בסוף... אחרי הרבה בכי ולחץ עשיתי את זה. בבת אחת. עצמתי עיניים ודמיינתי בייבי!!!

ואז אמרתי לאחות: "מה, זהו"?

מרוב שהיה לי קשה עם זה נפשית לא העלתי על דעתי בכלל שאולי זה לא כזה נורא.
    וזה לא היה נורא.
    ועד היום זה לא נורא!

לפעמים קצת כחול. לפעמים מעט מגרד. לפעמים משארת נקודה אדומה איזה יומיים ועוברת.

אבל כואב - זה לא.

ושיגרה - זה כבר כן.

ואין לנו הרב ברירה. מה לא נעשה בשביל הבייבי המיוחל????

תנשמי עמוק ותאגרי כוחות ואת תראי שזה לא נורא כמו שזה נישמע.
    ושההההההכל יהיה בסדר!!!!

ליטלילי

• היי OROR אני התחלתי עכשיו סבב שני של זריקות והזרעה שניה. באמת באמת שלא נורא, המחט מאוד קטנה ולא מורגשת ואת מזריקה לעצמך.
    כמובן שבהתחלה לא יכלתי להסתכל על המזרק ובכיתי אבל זה עבר, השתחרר הלחץ ובסוף עוד הזרקתי לעצמי.
    את האמת אם הייתי יודעת שזה ככה הייתי מתחילה כבר לפני שלושה ארבעה חודשים... אבל כל עכבה לטובה!
    כמו שהבנות המקסימות כאן אומרות השד לא נורא בכלל..
    בהצלחה!

אפרסקית
  • הי, הבן הראשון שלי הוא תוצאה של הזרעה אחד בודדת, ניסיתי עם בעלי כ שנה להכנס להריון ואז הרופא החליט על הזרעה, חודש שלם בלעתי כדורים בכמויות ואז הגיע היום המיוחל הזרעה ושבועיים של חוסר ודאות וכאבים כמו מחזור הייתי בטוחה שזה לא נקלט אך המחזור לא הגיע, עשיתי בדיקה ביתית והיי היו שתי קווים...אני מאחלת לך שהדרך שלך תהיה קלה כמו שלי.
  • וואו אמן! תודה בננות אתן מקסימות.
    הלוואי והדרך של כולנו תהיה פשוטה יותר, אני כל הזמן שואלת את עצמי מזה העונש הזה שאני צריכה לעבור, יש לי חברות שמנסיון אחד פשוט נקלטו וכל החברים והמכרים שלנו , כולם נקלטו באופן טבעי , אז למה אנחנו צריכים לעבור את הדרך הזאת??!!!

שאלה נוספת ,אני מאוד מתלבטת את מי לערב בטיפולים כמובן שאמא שלי מעורבת אך רק היא , בעלי לא רוצה לערב כ"כ את המשפחה שלו הם עברו תקופה לא קלה עם מחלה של אבא שלו ולא בא לו להתחיל לבאס שוב... אז איתם נמתין קצת, מה עם חברות? אני ממש לא יודעת אם שווה לשתף.. אולי זה מקל, אם כל השאלות של כולם כל הזמן. ומצד שני זה כ"כ אישי.....

אשמח לדעת גם ממתי מתחילים להזריק?
    שיהיה לנו סופ"ש נעים.
  • אני אישית לא כלכך מסתירה..
    מרגע שהתחלנו טיפולים שיתפנו את המשפחות ושיתפתי גם חברות שאני סומכת עליהן.
    כי באיזשהו שלב הבנתי שעדיף לי את התמיכה שלהם מאשר את ההצקות של: "מתי אתם"???

ההזרקות מתחילות מהיום השלישי, הרביעי או החמישי של המחזור..

ליטלילי

• לא ממליצה לשתף יותר מידי, אני אישית התחרטתי כל פעם מחדש, זה קצת הכניס אותי ללחץ ולמצב של די, כולם יודעים מזה, זה חייב לקרות, אבל בדיעבד אחרי טיפול הייתי פורקת על אימא שלי, יש לה גב חזק ,מה שרציתי אמרתי , מה שלא- לא!
    בהצלחה רבה,חמודה, ובשורות טובות במהרה!

אפי
  • תודה רבה בנות!
    החלטתי בנתים לא לשתף.

שבת שלום!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה