וואו..!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רוצה לשתף אתכן במשהו...

שניסנו להיכנס להריון ..היה לנו קן ציפורים בחלון..יום אחד היונה פשוט נעלמה והשאירה שם ביצה אחת. עברו מלא ימים והיא לא חזרה ..בעלי רצה להעיף את הקן כי זה מלא מחלןת ואני לא הסכמתי אמרתי גם ככה זה לא חלון שאני פותחת יןתר מידי..ובאמת כל יום הייתי בודקת אם היונה חזרה או בקע גוזל.. הייתי אןמרת לבעלי שאולח זה סימן ועד שלא נקלטים לא מעיפים את הקן... בכל מקרה ביצה שלא דוגרים יליה לא יכולה לבקוע. ביום שגילמו על ההריון הביצה נעלמה ואיתה גם הקן.
    ....פאןזה דרמטית...;)
    היום חודש אחרי הלידה קפצתי רגע הבייתה(אני אצל ההורים מאז הלידה) ומה אני רואה בעדנית..? ?
    גוזלים !!! ויונה גדולה לידם...

מה אתן אומרות...איך אפשר להסביר את זה?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה סיפור מהמם.
    זה אומר שיהיו לכם הרבה ילדים בע"ה!!!!!
  • וואווו

• איזה יופי!
    יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע....

• איזה סיפור מרגש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה