נפל עלי דיכאון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהובות, נפלה עלי עצבות לא מוסברת, כנראה שהגעת הווסת השפיעה עליי באמת לא טוב, אני כבר לא מסוגלת להיות אופטימית, הערב ישבתי וראיתי תמונות מהחתונה (3 וחצי שנים מאז) והרגשתי זקנה וחסרת כוח... מה אתן אומרות ,יש סיכוי שאולי הפעם זה יקרה????

אפי
6 תגובות
עמוד 1
  • יקירה... כל כך מובן ומוכר!!!

מה נעשה? איך נמשיך? מה הפעם? זה עוד אפשרי??

כלכל הרבה שאלות... כלכך מעט תשובות!!

אבל לנו לא נשארו הרבה אופציות. אם לא נהיה אופטימיות וחזקות ולא נאמין - לא ישאר לנו סיכוי!

הראש חייב להשאר למעלה! האויר חייב להשאר במפרשים!

תנשמי עמוק. ותאמיניייייי תאמיני ותדמייני את זה קורה פעם אחר פעם.....

באיזה שלב של טיפולים את? (אם אפשר לשאול)

ליטלילי

• העצבות הוא רגש שדי מלווה את כולנו מפעם לפעם.זה קשה ולא פשוט אבל אנחנו יודעת למען מה כל הדבר הזה. תאמיני שבסוף מצפה לך פרס ענק... ותתעודדי
  • המילים המחזקות שלכן מצילות אותי ומרימות אותי מאד מאד, תודה ענקית!!!
    את רוצה לשמוע את כל הסיפור במלואו? תקחי ת'זמן....האמת היא ליטלילי , יקרה, שכבר עברתי לא מעט טיפולי פוריות עם שאיבות והחזרות וכל הכאב הנלווה אליהם, 6 פעמים היו החזרות ומתוכם היו רק פשלות : הפלה מוקדמת והריון חוץ רחמי, והשאר לא נקלט. אין לי מושג למה, אבל המזל שלי מתעכב בלי שאני יכולה לתת לזה הסבר מדעי וגם לא הרופאים,אני אומנם עם שחלות פולוציסטיות אבל עד כדי כך זה לא אמור להיות! בעלי עבר לפני שנתיים בדיקת זרע והיה תקין ואני לאחר הטיפולים שלא הצליחו ובמיוחד אחרי הריון חוץ רחמי מסוכן, קיבלתי חוות דעת מרופאים ומרבנים לנסות להרות באופן הכי טבעי וזה מה שאני עושה, מאז שהפסקתי לקחת מניעה אחרי ההריון החוץ רחמי, נסיתי בלי כלום והיו עיכובים בהגעת הווסת , אמרו לי לחכות שיגיע וכך נשרפו לי חודשים שלמים עם מועדי ביוץ לא ידועים ,לפני 4 חודשים נמאס לי לקחתי איקקלומין (הרופא לא הפנה אותי למעקב זקיקים) ו- לא נקלט, אח"כ איקקלומין עם מעקב הכל היה נראה מבטיח ו-לא נקלט! עכשיו הגיע סוף סוף מחזור טבעי כעבור 32 יום !
    אני אתחיל איקקלומין מחר וה' יעזור!!!!
    את מבינה מה עובר עלי ?! לא קל! תודה על המילים החמות!

אפי
  • אפי יקירה אני כל כך מבינה ומזדהה איתך. איך יכול להיות שדווקא לי זה קורה?? ומתי כל זה ייגמר?? והזמן שעובר ועובר ועובר ואני באותו מקום.... יש ימים של משבר ועצבות וחייבים לקום על הרגליים ולהמשיך לצעוד למטרה.
    הבנות פה בפורום מחזקות מאוד ומעודדות מאוד ובימים קשים כתבתי את שעל ליבי פה בפורום. אז להאמין, בכל הלב ובכל הכח ויהיה טוב ב"ה.

לילך
  • אפי אהובה...

מבינה אותך כלכך! התחושות האלה קשות
    מנסים מנסים מנסים וזה לא הולך. פשוט לא הולך.

עוד הפתעה ועוד הפתעה... בסוף גם הפתעה חיובית תגיע

אני לא מאמינה גדולה ברפואה אלטרנטיבית. אבל...... ניסית?

ליטלילי

• אני בדיוק מבררת את הנושא, באמת הרבה בנות בפורום ממליצות ,אבל אני מחפשת דווקא אישה- מומחית ועוד לא קיבלתי המלצות על מישהי באיזור ירושלים, אני מתלבטת אם עדיף דרך הקופה- מכבי או פרטי, בקיצור מישיודעת משהו בעניין אשמח לשמוע! תודה ליטלילוש החמודה,אני לא יודעת מי את ,אבל אני כבר מרגישה שאני אוהבת אותך!!!

אפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה