מה זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    אתמול בלילה התעוררתי עם כאב חד במפשעה בצד שמאל שנמשך איזה דקה ופסק אח"כ זה חזר על עצמו איזה 4,5 פעמים בהפרשים של כחצי שעה בין אחד לשני. גם היתה בחילה והקאתי (אני כבר לא מקיאה.רק בשליש הראשון הקאתי).
    לא ידעתי מה זה חשבתי שאולי אלה צירים לא סדירים אבל זה התמקד במפשעה שמאל ולא בבטן.
    בסוף בסביבות ארבע בבוקר זה פסק ונרדמתי.
    מה זה היה??? צירונים???? האם זה אומר שהלידה קרבה????
8 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות ,לפעמים הלידה מתחילה בתופעות כמו בחילה ,הקאה ושילשול ,הלוואי והיום כבר תהיי אחרי את בדיוק שבוע 37
  • היי לבנדר
    גם אני נתקפת בהתכווצויות בשריר המפשעה בשבועיים האחרונים.
    זה כמו כאב של שריר שנתפס אבל ממש מוזר שזה במפשעה (בד"כ שריר השוק נתפס...).
    אצלי זה מלווה בכאב של כמה שניות ומפסיק... וגם יש לי התכווצויות בבטן/צירים...
    מה שנישאר זה להמתין...
  • מאיהל'ה הלוואי!!
    מאי, זה לא נראה כמו התכווצות שרירים ואף פעם לא היה עד עכשיו. בהיריון הקודם היו נתפסים לי בלילה שריר התאומים (בשוק) ובכפות הרגליים. אגב, תנועה נגדית משחררת את זה מיד.
    זה היה כאב חד וחזק ממש, מן לחץ באזור. שעבר מאליו אחרי דקה שתיים ושוב חזר כמה פעמים על אף שלא עשיתי שום תנועה.
    בכל אופן אלה לא צירי לידה או צירים סדירים ולכן לא ניגשתי להיבדק.
  • יש מצב שהראש ירד עוד
  • לבנדר נעלמת !
    הלכת ללדת ?
  • הי מאיה, אני כאן.
    יש לי כאבי בטן עמומים מהצהריים אבל חוץ מזה הכל רגיל.
    תודה על ההתעניינות
  • זה קרוב
  • את חושבת? יש משמעות לכאבי הבטן העמומים???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה