סקירת מערכות מאוחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני צריכה להזמין כבר תור לסקירת מערכות מאוחרת ועכשיו התקשרתי ושאלו אותי אם אני רוצה מורחבת או רגילה. הרופאה שלי לא הסבירה לי את ההבדל בין שתי הסקירות ואמרה להיתייעץ עם הרופא שמבצע את האולטרסאונד העיניין הוא ששר בטלפון מבקשים לבחור את סוג הבדיקה. אני חיפשתי באינטרנט את ההבדלים בבדיקות אבל אין הסברים מפורטים על כך .. מישהי יכולה להסביר לי את ההבדלים ? מישהי שעשתה בדיקה מורחבת יכולה לכתוב פחות או יותר איזה איברים בדקו? מישהי שעשתה רגילה כנל ? פליזז מחכה לתשובה!

4 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי את הרגילה , אם אני לא טועה במורחבת הוא ממש סופר אצבעות וכאלה...
    הרגילה הוא פשוט הראה 2 ידיים, שתי כפות ידיים, לא ממש התעמק..
    אם הייתי יודעת לפני הייתי עושה את המורחבת :)

• עשיתי את המורחבת. בדקו הכל, ממש הכל, כולל מבנה החיך (שלא שסוע..) היה בזה משהו נחמד, אני ממש לא חושבת שהייתי עושה את זה אם זה היה עולה לי הרבה כסף או משהו כזה אם אין באמת סיבה (קרובת משפחה שהיא רופאה בכירה עשתה לי את הסקירה הזו ללא תשלום). בסקירה רגילה בודקים את כל האיברים הפנימיים, שהגפיים תקינות וכו..
  • אני עשיתי ראשונה מורחבת והשניה רגילה.
    בראשונה הוא בדק הכל כולל הכל. אצבעות, איברים פנימיים, עמוד שדרה, לב, חדרי לב!
    וגם בשניה.....
    אז או שהוא היה נחמד ועשה לי את שתיהן מורחבות או ששתיהן אותו הדבר....
  • אני לא ידעתי שיש אופציה לרגילה או למורחבת, בשני ההיריונות הסקירה הראשונה היתה רגילה והשניה היתה מורחבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה