בכי לפני שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, חבל שבקושי יש לי זמן לפורום...:(
    תגידו, זה רק אצלי ככה?? ביום כל פעם רבע שעה של צרחות הסטריות לפני שהיא נרדמת, ובחלק מהמקרים נרגעת רק על הידיים... מנסה לנדנד בעגלה, לא תמיד עוזר. מוצץ לרוב לא מוכנה לקחת. אני מותשת:( ומרגישה שעושה משהו לא נכון או שלא מצלילה לעלות על איזה פטנט:(

~~ענת~~
7 תגובות
עמוד 1
  • אין פטנט ,זה עניין של ניסוי וטעייה , אולי זה עייפות יתר ואז תנסי להשכיב יותר מוקדם
    ,באופן כללי בגיל הזה הם עדיין זקוקים לעזרה בלהרדם ,למשל ליטופים או להניח את היד עליה שתחוש את הנוכחות שלך גם שלי היה נרדם תוך כדי שהוא בוכה ,אבל ככה הוא היה נרדם ,אם הבכי היה חזק מידי הייתי מרימה ,אם זה בכי רגיל נותנת לו להרדם לבד . עם איתמר הייתי מרדימה בידיים או בעגלה , גם את איתי תקופה מסויימת הרדמתי בעגלה ,פשוט אצלי הם לא נרדמים על ציצי אף פעם (זרימה חזקה )
  • ציצי זה לא אופציה מבחינתי, רק בלילה, לא רוצה להרגיל לזה...
    כן, הבנתי כבר שזה ניסוי וטעיה. אני פשוט כל הזמן בסרטים שאם ארגיל לעגלה או לידיים אז לא נצא מזה א"כ. מצד שני לא ממש הולך בדרכים אחרות.

~~ענת~~
  • אויי
    הלוואי וציצי שלי היה מרדים !!! עד גיל 3 חודשים אין לך מה לפחד מהרגל ,זה צורך פיזי שלהם לעזרה בלהרדם ,גם עגלה ,גם ידיים וגם ציצי הכל הולך ,אחרי זה תעשי את הסדרת חינוך שלך , תראי את הבנים שלי כולם נרדמו או בעגלה או בידיים בהתחלה ואחרי גיל 3 חודשים שניהם נרדמים לבד במיטה ,בזמן קשים עוזרת להם כמובן .
    אז תפסיקי לאכול סרטים ,לא חסר טעויות שנצטרך לתקן אחר כך ,תעשי לך בנתיים חיים יותר קלים וגם לה ,אחרי זה תחנכי
  • כמו שאני אוהבת להגיד ,תזרמי ... תאמיני לי אמהות תהיה הרבה יותר נעימה וקלה
  • אם צורח ואז נרדם תוך צרחות כנראה שנכנס לעייפות יתר.
    את פשוט צריכה לעבוד על עצמך ולנסות לזהות מראש מתי הילד עייף ולהכניס אותו למצב שינה לפני שזה מגיע לבכי.
    זה לא הכי קל, הרי הם לא באים עם הוראות הפעלה.
    אצלי לדוגמה היא קוטרית כזו כשהיא מתעייפת, אני מחזיקה אותה על הידיים עם הפנים כלפי חוץ ונותנת לה מוצץ. (יש תנוחות מסוימות שהיא אוהבת בהן מוצץ) אם היא נרגעת ככה, אני נותנת לה עוד שתי דקות להנות מחום הגוף ואז מניחה אותה על המיטה או הספה. לרוב היא נרדמת מהר מאוד.
    אבל לקח לנו יחסית הרבה זמן עד שהגענו לפטנט הזה וגם לא תמיד הוא עובד.
    ניסוי וטעיה ובסוף מגלים את כל הפטנטים שעובדים עם הילדים שלנו
    בהצלחה
  • ציצי זה לא אופציה מבחינתי, רק בלילה, לא רוצה להרגיל לזה...
    כן, הבנתי כבר שזה ניסוי וטעיה. אני פשוט כל הזמן בסרטים שאם ארגיל לעגלה או לידיים אז לא נצא מזה א"כ. מצד שני לא ממש הולך בדרכים אחרות.

~~ענת~~
  • אני חושבת כמו מאיה, הרבה יותר קל גם לך וגם לבייבי זה לזרום עם הרצונות שלהם.גם הבת שלי היתה נרדמת בהנקה, זה לא הפריע לי, להיפך. וכשנגמלה, נגמלה מיידית מההרגל הזה והיא לא לקחה מוצץ וכשנגמלה מההנקה לא חיפשה תחליף להנקה.פשוט התחילה לישון טוב יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה