היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז היום אני שבוע 6 ויום.. . בעבודה פתאום הבחנתי בהפרשות חומות ולא ברורות! התקשרתי לאחות והיא אמרה שעדיף שאבוא להיבדק... היה אמור להיות לי אולטרסאונד בפעם הראשונה ביום ראשון, אבל כנראה שזה הקדים... הלכתי לרופא והוא עשה לי בדיקה של צוואר הרחם לראות אם יש דימום או משהו והוא אמר שהכל תקין. ואז הוא התחיל את הבדיקה....אז נרגעתי שההריון בתוך הרחם ולא חלילה מחוץ...יש שק הריון ויש חלבון עוברי והחלק קצת התאכזבתי - שיש התחלה של עובר... ז"א שאין עדיין דופק יום ראשון בכל זאת הרופא שלי רוצה לבדוק אותי ואמר שבעזרת ה' גם עד אז נראה דופק אני לחוצה ויחד עם זאת לוקחת נשימה ארוכה כי באמת עבר עליי יום מתוח
7 תגובות
עמוד 1
למרות שהפרשות זה דבר מלחיץ.. דווקא היה בסדר והבשורות טובות - יש שק, יש חלבון אז ברוך השם את יכולה לנוח בסופש ולהרגע
ליטלילי
בדרך כלל שיש הפרשות ממליצים לקחת תמיכה (נרות ) אבל אם רופא לא אמר כלום אז אין צורך , יש כבר שק וחלבון עוברי אז לנשום עמוק ומחשבות חיוביות בלבד.
מחשובות חיוביות בעזרת ה" היה בסדר מותק הכל במקום זה כבר טוב היה בסדררררר לא לדעוג
תודה בנות, אין ספק שהרגעתן אותי... אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מידי, אבל באמת מקווה שבעזרת ה' יראו דופק ביום ראשון ושהיה עובר ...
קשה לא לחשוב...בשורות טובות לכולן!!
פוקה ברור שיראו דופק בראשון, אין מקום למחשבה אחרת!!! תנוחי ואל תתאמצי נשיקות ושבת שלום
Boten
הי פוקה,
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב , ופחות לחוצה. שמחתי לשמוע שהכל עבר בשלום, באמת יום קשה, אבל כמו שאמרת, מה שחשוב הוא שהתוצאות שלו חיוביות.
שיהיה בהצלחה ביום ראשון, תעדכני אותנו פה...
שבת שלום
תן לאהבה שלך להוביל אותך
מתוקה שלי, שמחה שהכל בסדר :-) שבוע מבורך ובשורות טובות :-)