ממליצה מאוד- לבעיות פריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , ממליצה מאוד למי מכן שמנסה הרבה זמן וטרם הצליחה ,

לפני שאתן פונות לטיפולים...

ללכת לד"ר אבישלום שרון.

אותי הוא הציל . מיד בסיום הטיפול שלו - נכנסתי להריון ! (באותו חודש)

רעות.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי :-)
    מי הוא? מה הוא עושה? איםה מקבל? קופה?
    איך הציל אותך??

שיר (:
  • אשמח לדעת גם פרטים עליו ואיך הוא הציל אותך!!
  • היי ,
    אחרי שנה שלא נכנסתי להריון, רופאת הנשים מקופ"ח הפנתה אותי לצילום רחם. שם רשמו שהכל תקין כולל חצוצרות. האמנתי לזה..
    אחרי עוד חודשיים פניתי אליה שוב, מיואשת.. היא הפנתה אותי לעשות היסטרוסקופיה.
    שם פגשתי אותו. זה בהרדמה מלאה, דרך הקופה, הוא גילה שיש לי הידבקויות ברחם והסיר אותן. בזמן שהייתי בהתאוששות הוא בא אליי, הסביר לי מה הוא עשה,
    ואמר שכנראה ההידבקויות גם בחצוצרה. צריך לבדוק זאת ואם כן להסירן. חבל ללכת לעשות טיפולי פוריות סתם.
    כידוע.. הקופה ישר מפנה לטיפולי פוריות.
    בדיסק הצילום ממש רואים שהדיו לא עובר בחצוצרה אחת... כלומר משהו לא בסדר...
    (כמובן שלבד לא יכולתי לדעת את זה)
    הוא הציע לי לעשות לפרוסקופיה - ניתוח , בו הוא הסיר את ההידבקויות, שם חומר נגד היווצרותן המחודשת..
    מהפעם הראשונה (!) נקלטתי. אני , ברוך השם , בשבוע 10 .
    מאחלת לכולכן הצלחה מהירה !!
    הוא עדין , נעים , תומך , זמין . מוזמנות לאתר שלו , חפשו: ד"ר אבישלום שרון.
    רעות כהן.
  • איפה עשית צילום רחם?
    אני עשיתי החודש בבית חולים השרון וגם אמרו לי שהכל בסדר. כרגע אני בדיוק אמורה לקבל מחזור.
    אחרי מה שכתבת כל התקוות שלי ירדו לטמיון ואין לי ציפיות גדולות שהמחזור לא יגיע.

מיואשת!!!
  • יקירתי.. זו ממש לא הייתה הכוונה של מה שכתבתי.
    אני הבנתי שמטרתו של הטכנאי שמצלם הוא לצלם. לא בהכרח לחפש.
    אם בכל זאת תקבלי מחזור, אני ממליצה לך ללכת למומחה. שיידע לפתוח את הדיסק ולראות מעבר.

מקווה שלא תקבלי מחזור כמובן !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה