עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש מזמן לא כתבתי...
    אני בבית...הקטנה עוד 10 ימים בת שלושה חודשים...איך הזמן רץ...
    אז החמודה קיבל פצעונים הורמונליים וטסתי איתה לרופא עור, היה חיתול עם נקודות שחורות שהתברר שזה דם ממני...
    ועכשיו משהו חדש...אני רוצה כבר להעביר אותה לישון במיטת תינוק והבעיה היא...אין מקום בחדר שינה...הריהוט מובנה שם ואין מקום לכלום..אווף..
    אההה ושכחתי משהו חשוב הפצעים שהיו לי נרפאו וזה בזכות המוצץ...כן אחרי חודש וחצי של עינויים...הקטנה לקחה מוצץ..

הכייף הכי גדול להסתכל עליה ולדעת שהיא האוצר שלי...אני אוהבת אותה עד כלות נשמתי....
    סופש מדהים לכולן ורק בשורות טובות
5 תגובות
עמוד 1
  • כיף לקרוא (:
    באמת לא ראינו אותך פה הרבה זמן
    ככה זה שיש נסיכים בבית, את כל הזמן והכוח משקיעים בהם.
    תהני ממנה

• לא השתמזתי בעריסה...היא ישנה איתי במיטה...שמתי נחשוש ענק...בעלי ישן בסלון...הדירה נמש פיצית..
    אין ברירה נשים ונחסום חלק מהארון...רוצה את בעלי בחזרה...
  • לא השתמזתי בעריסה...היא ישנה איתי במיטה...שמתי נחשוש ענק...בעלי ישן בסלון...הדירה נמש פיצית..
  • חחחחח מצחיקה
    כל הכבוד על ההקרבה למען הבעל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה