פעם ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    היוםלראשונה הזרקתי דקפפטיל..ובכללי...היום תכלס התחלנו את מסע הטיפולים הזה.אני מאד חוששת מהתהליך ההשפעות וכולי...
    אשמח לטיפים ..
    תודה ושבת שלום
8 תגובות
עמוד 1
  • היי

קודם כל שיהיה המון בהצלחה...

הטיפ העיקרי שאני יכולה לתת לך: עם קמה שזה קשה (אפיחו מאוד) - להשתגל להשאר במצב נפשי רגוע. ולהאמין.

עם הרפואה של היום - אפשר להגיד ובאמת להתכוון: הכל יהיה בסדר!!

יש מיליון דרכים ואין סוף אפשרויןת.

תהי חזקה.

בסופו של דבר מבינים ש "טיפולים" זה לא כזה נורא כמו שזה נישמע!

בהצלחה רבה!!

ליטלילי

• עם כמה*

ליטלילי

• עם כמה*

ליטלילי

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ליטלילי

עם כמה*

ליטלילי

תודה רבה על העידוד ליטל....מקרב לב!!
  • הי מורן,

גם אני בשלב שלך...מתחילה ממש עכשיו הפריה ראשונה . כבר יומיים שאני מזריקה גונאל ...

אומנם עשיתי הזרעות עם הורמונים לפני כמה חודשים, וכמו שאת מבינה יצא לי לטעום מקרוב את טעמה המר של הבטא השלילית....
    אני מפחדת נורא מהפריות ... אבל ... עושה רשום שזו הדרך לילד משלי , אז עושים את זה.

מאוד מעודד אותי לקרוא פה כשבנות כותבות שהשד לא נורא כמו שחושבים שהוא , המשפטים האלה ממש מורידים אצלי את סף הפחד והלחץ .

קחי אויר, ותאמיני ... הכל עובר . תשתדלי להתרכז בתוצאה ולא בדרך אליה ...

ותעדכני .. אנחנו פה בשבילך .

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי מורן

קודם כל בהצלחה

אם כבר התחלת אז בקרוב מאוד תביני שהשד לא כזה נורא ועוברים את זה הרבה יותר בקלות ממה שאת חושבת...

הטיפ שלי- תתפנקי!! יש לך שבועיים להיות מפונקת ולנוח הרבה.

גם אני מאוד חששתי מההליך ושמחתי לגלות שכל מה שהבנות כתבו כאן נכון, ושעוברים את זה!

אז שוב בהצלחה.

חיבוקים

לילך
  • היי מורן, קודם כל בהצלחה ושהטיפול הראשון יהיה גם אחרון בשבילך, ההורמנים אצל אשה זה באופן כללי דבר שמפיע ובטח כש את נמצאת במקום של המון מתח וציפייה ולפעמים מרגישה שאף אחד לא מבין מה את עוברת...הכי חשוב זה לאמין ולהבין שזה שלב חולף ואת תחזרי להיות מה שאת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה