הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ווסת היתה ב15.2-20.2 תק פוריות לפי המחשבון פה היתה מה24.2-2.3 ביוץ יוצא ב1.3 לאחר הביוץ שכבנו ב26.2-28.2 . לאחר מכן, בשני לחודש החלו כאבים בצד הימני בשחלה יום אחרי יום בתדירות הלכתי למיון ביום שישי האחרון וראה שם ממצא ציסטי בשחלה בגודל 18 ממ ואמר לי לבצע בדיקת פרוגסטרון לוודא הריון מה דעתכם?
8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם אפשר לראות משהו בשבוע כזה אבל הלוואי!!!!
    בהצלחה
  • תודה רבה לך :-) אבל זה נשמע חיובי? כי ממש לא הלכתי לעשות את הבדיקה הזו עדיין
  • אני הייתי מחכה לאיחור כדי לא להתאכזב סתם...
  • עדכון : הפרשות ורודות כבר שלושה ימים שנעלמות
  • אמורה להיות ווסת ובמקום הפרשות ורודות שנעלמות
  • אני מחזיקה לך שזו השרשה
  • לצערי קיבלתי לאחר ההפרשה הורודה לא הלך לא הולך כבר 7 חודש יש בעיה בזרע אבל יתר המדדים תקינים ומיד לאחר הפסים הוורודים בביוץ אנו מקיימים יחסים עד שהפס מראה פס בודד ואין לי מושג מדוע לא נקלטים הגינקולוג המליץ על הזרעה והחודש בתקווה שנעבור זאת בשלום שנינו מאד רוצים ילד וזב לא הולך לנו ... שאבין הסםירה של הפוריות מהיום ה7 של המחזור זא בסיום הווסת סופרים 14 יום או ישר מהיום הראשון?
  • שוכבים יום כן יום לא וזה עדיין לא מסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה